Binnenkort krijgen wij een nieuwe lijn badkamerspiegels in ons assortiment met LED verlichting. Deze LED spiegels zijn zeer strak vormgegeven en uiterst betaalbaar. 

 

 

Deze nieuwe spiegel serie is verkrijgbaar in de maten:

Het aantrekkelijke aan deze badkamerspiegelserie is dat LED energiezuinig is! Deze uiterst betaalbare lijn Mirage van Hornbad is een aanwinst voor uw badkamer.

Met een LED spiegel kunt u uw badkamer helemaal upgraden en bent u weer helemaal bij de tijd. Dankzij het tijdloze design is de badkamer spiegel in iedere badkamer te plaatsen. En kan deze altijd toegepast worden en zorgt deze voor een warme sfeer. 

Naast deze meest recente toeving aan ons assortiment verkopen wij al jaren met succes de spiegels van de Exclusive Line die Hornbad voert. Verkrijgbaar in een groot aantal maatvoering, beginend bij de 60cmvariant tot de breedste van 135cm

 

Naast deze lijn heeft Hornbad nog diverse types met een zeer bijzondere en moderne uitstraling in haar showroom hangen. Graag nodigen wij u dan ook uit om in onze showroom te Zoeterwoude te komen kijken en u beter te orienteren op de mogelijkheden. Graag zien wij u tegemoet. 

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.