compleet gesloten douchecabines

Gesloten complete douchecabines van hobby tot professionele kwaliteit. Hornbad levert mooie gesloten douches tegen zeer scherpe prijzen. U kunt kiezen uit merkloze en merkcabines van onder andere EAGO Novellini en van Marcke. Van bouwmarkt tot professionele kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige complete gesloten douchecabine of een met wat meer luxe, u kunt prima terecht bij Hornbad. Op al onze complete gesloten cabines heeft u garantie en mocht er onverhoopt iets defect raken, dan zijn onderdelen over het algemeen los verkrijgbaar. Kies uw gesloten complete douchecabine bij Hornbad en laat u verrassen door de zeer scherpe prijs. Ook voor complete badkamers kan u bij ons terecht voor een eerlijk en betrouwbaar advies en offerte. Bel of mail ons met uw vraag. We staan u graag te woord! 

De cabines zijn compleet uitgerust voorzien van kranen, douchebak en achterwanden. Sommige cabines zijn ook voorzien van een dakje. Het ene type is puur bedoeld als renovatie cabine het andere type is echt een aanwinst voor jaren in uw badkamer en sanitair ruimte. 

Hornbad heeft zo kwalitatief hoogwaardige series van EAGO, zoals de IH en de GH serie, de luxere F-12 serie van EAGO. Maar ook de renovaitie serie van het merk van Marcke zijn aan te bevelen in een specifieke situatie.

Steeds meer mensen zoeken naar complete douchecabines. Dat is best logisch want een complete douchecabine zorgt voor voor luxe en een lekkere sfeer in de badkamer. In de badkamer is de douche een opvallend element. Een complete douchecabine bestaat uit een douchebak, achterwanden, kraanwerk, douchegarnituur en uiteraard het glaswerk. De luxe modellen zijn zelfs voorzien van een dak met daarin een regendouche, massage jets, thermostaat kranen, zitje, spiegel, plancet.

Wij van Hornbad willen ervoor zorgen dat als u in de badkamer komt en gebruik maakt van de complete douchecabine u compleet tot rust komt.

 
  • Meer ruimte en comfort
  • Badkamer niet kledder nat na het douchenamer ligt niet blank na het douchen
  • Geen schoonmaakproblemen
  • Geeft een luxere sfeer in de badkamer
  • Enorm handig bij tijdelijke douche noodzaak of renovatie
  • Weinig schoonmaakproblemen
  • Water gaat er niet uit
  • Geen tegels op de grond nodig
  • Geeft een luxere en mooie sfeer in de badkamer.

 

Een complete douchecabine is er in vele soorten en maten. Zo is er voor iedere badkamer een passende douchecabine. De douchecabines van Hornbad zijn er in vierhoekvorm en hoek vorm. De hoekdouchecabine neemt minder ruimte in beslag in uw badkamer. De vierhoekvariant neemt wat meer ruimte in beslag, maar dan heeft u ook meer doucheruimte.
 
Onze producten zijn gemaakt om u jarenlang te dienen en optimaal te laten genieten. Hij kost dan wel wat, maar dan heb je er wel wat moois en lux voor terug.

 

 

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.