De heerlijke zomer is weer voorbij en de tijd is weer aangebroken voor de natte en koude getijden in het jaar. Uiteraard heeft deze periode ook zijn charme. Vooral als het dan extra genieten wordt met in uw badkamer een stoomcabine. De stoom/douche cabine wordt ook wel het genot van de winter genoemd.

 

Stoomcabines en Stoomcabine

       

Je hebt stoomcabines en een stoomcabine. De stoomcabines ook wel stoom/douche cabine genaamd is eigenlijk gewoon een douchecabine, maar heeft veel meer mogelijkheden en functies. De stoomcabinesvan Hornbad zijn allemaal zogenaamde standalone cabines. In feite is een stoomcabine ook min of meer gewoon een soort sauna. Verschil met de sauna is dat in de stoom-douche-cabine de temperatuur veel lager ligt. Stoom heeft op het menselijk lichaam een reinigende ontspannen werking op de geest en het lichaam. 


Stomen in een stoomdouche heeft een aantal uitwerkingen:

  • Uw huid wordt tot diep toe gereinigd en voelt na het stomen fluweel zacht aan. 
  • Door de hoge temperatuur gaat u zweten, alle afvalstoffen verlaten op deze manier het lichaam versnelt
  • Vooral voor in de winter: spieren worden ontspannen door de heerlijke warmte
  • Uw luchtwegen worden weer gereinigd, ideaal bij verkoudheid
  • Uw bloedciculatie wordt bevordert. 

Plaatsen stoom douche cabine

Het plaatsen van een stoom douche cabine is vrij eenvoudig en u tovert op deze manier uw badkamer om tot een ware Wellness ruimte. In basis kan een stoom cabine in ieder badkamer of sanitaire ruimte geplaatst worden. 

Hornbad heeft ook stoom douchecabines die zijn uitgerust met een whirlpool bad. Dit is natuurlijk helemaal een onderdelen van uw badkamer dat onder de noemer genieten zal vallen. Op een beperkte ruimte kunt u douche, genieten van de massage stralen van de stoom douche, een bad nemen en van een bubbel bad genieten. 

Stoomcabines zijn er tegenwoordig in alle maten, soorten en kleuren. Denk aan een tweepersoons cabine waar u samen met uw partner heerlijk kan ontspannen of bijkomen van de gestreste dag. Bij Hornbad kunt u stoomcabines vinden passend bij ieder budget. 

 

 

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.