Bij EAGO dealers koopt u topkwaliteit stoomdouches, whirlpools, badkamermeubels en nog veel meer.

Hornbad dealer van EAGO.

EAGO is uw online badkamerwinkel voor hoogwaardige wellness producten zoals stoomdouches en whirlpools, EAGO is tevens een wereldwijd leidende producent op dit gebied. Afgezien daarvan vindt u ook nog meer mooie en nuttige dingen voor uw badkamer in ons assortiment zoals badkamermeubels, armaturen, closets en bidets en ook wastafels. Maak de inrichting van uw badkamer compleet met producten van topkwaliteit tegen een scherpe prijs.
 
Innovatieve en gebruiksvriendelijke wellness producten
Met een EAGO stoomdouche of whirlpool krijgt u een hoogwaardig wellness product voor uw badkamer. Door de doordachte en makkelijke bediening wordt het gebruik een fluitje van een cent. Innovatieve technologie en gebruiksgemak staan bij ons centraal. Zelfs al in de ontwikkelingsfase van onze producten staan functionaliteit en kwaliteit op de eerste plaats. Het resultaat is een uitgebreide selectie van unieke wellness producten voor uw badkamer, waar ook u van onder de indruk zult zijn.
 
Ervaar wellness zelfs in de kleinste ruimte met stoomdouches van EAGO
Wij van EAGO Duitsland bieden een breed assortiment luxe stoomdouches. Deze kunnen worden besteld in onze online shop, wij bieden u een unieke prijs-kwaliteitverhouding. Onze douches maken van uw dagelijkse gebruik een speciale wellness ervaring. Onze stijlvolle en luxe stoomdouches kunnen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Verheug u op uw eigen EAGO stoomdouche die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet en die u elke dag weer een echte spa-beleving geeft.
 
Stoomdouche: een weldaad voor lichaam en geest
De stoomdouche is een combinatie van stoombad en douche. Terwijl de normale douche kan worden gebruikt zoals u gewend bent, zorgt een stoomgenerator ervoor dat hete stoom door de sproeiers in de douchecabine komt. Dit geeft een soortgelijk effect als in een sauna. De huid voert schadelijke stoffen af, het immuunsysteem wordt gestimuleerd, spanningen verdwijnen en pijn in gewrichten en spieren wordt verminderd. Tevens zijn er massagejets in de cabine die de spieren los maken en voor ongeëvenaarde ontspanning zorgen. Het geïntegreerde kleurlicht biedt u ook een zogenaamde kleurentherapie. Afhankelijk van de kleur, werkt dit opbeurend, kalmerend of zelfs stimulerend. Een stoomdouche is de perfecte oplossing als u weinig ruimte hebt, maar wellness niet wilt missen.
 
Temperatuur- en tijdcontrole: eenvoudige bediening van alle functies
Onze EAGO stoomdouches zijn allemaal uitgerust met zijdelingse hydrojets. Alle functies zoals bijvoorbeeld temperatuur- en tijdcontrole, kunnen gemakkelijk via een digital menu worden bediend. Een radio met speakers is in de cabine geïnstalleerd en ondersteunt uw welzijn door uw favoriete muziek. De douchebak is, afhankelijk van het model, van stevig acryl of gegoten mineralen, de cabinedeuren zijn gemaakt van veiligheidsglas en het frame van roestvrij staal.
 
Volledige service om uw tevredenheid te waarborgen
De levering van EAGO stoomdouches is gratis binnen Duitsland, Nederland, België en Luxemburg. De stoomdouches zijn kant-en-klaar voor installatie. Voor persoonlijk advies en technische ondersteuning staat een competent team voor u klaar. 
on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.