Een strakke douchegoot, maar waarom zou u kiezen voor een RVS douchegoot? En niet voor de douchebak? Hier kunt u de voordelen van een douchegoot vinden.

Hornbad levert vele maatvoeringen op het gebied van RVS douchegoten. Veel verkochte maten varieren tussen de 70cm en de 120cm. Het grote pluspunt van een douchegoot is dat u de hoge instap van de reguliere douchebak kwijt bent. Hiernaast kan, en dan met name in kleine ruimtes, een douchegoot zorgen voor een ruimtelijk effect. Naast voorgaande punten zijn er meerdere voordelen. Hierbij kunt u denken aan het eenvoudig reinigen, RVS is minder gevoelig voor aanhechting van vuil, en niet in het minst belangrijk het design van de douchegoot.

Uiteraard zijn er meerdere manieren om een RVS douchegoot toe te passen. Hierbij kunt u denken aan het doortegelen van de goot. Hierbij kunt u een tegel op maat snijden en keurig inpassen in de goot. Zo loopt u vloer gewoon door.

Heeft u interesse in een douchegoot? Kom dan langs in onze showroom, of kijk verder op onze website waar een beeld krijgt van ons assortiment.

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.