In u badkamer heeft u opbergruimte nodig voor bijvoorbeeld uw handdoeken, washandjes, shampoo, scheerschuim, tandenborstel, etc.. Een badmeubel is hiervoor een prachtige oplossing. Hornbad heeft een breed scale aan badkamermeubels die leverbaar zijn in tal van vormen en maatvoeringen. Aangepast op de maatvoering die nodig heeft. Veel voorkomende maatvoeringen zijn: 80cm, 90cm, 100cm en 120cm. UIteraard zijn er ook nog een aantal tussenliggende maten leverbaar. 

Hornbad heeft haar badmeubels ingedeeld in 5 hoofdgroepen:

HB design, dit zijn badmeubels voor zeer scherpe prijzen en veelal uit voorraad leverbaar. Alle badmeubels zijn vervaardigt uit hoogwaardig MDF. En voorzien van kwalitatief zeer goede ladesystemen. Nadeel van deze lijn is dat er beperkingen zijn in kleuren en maatvoeringen. Grote voordeel dat veel uit voorraad leverbaar is doordat dit vooruit wordt geproduceert en massaal in gekocht waardoor u als klant een betaalbaar meubel in uw badkamer kunt ophangen. 

Sanistar, deze lijn grenst aan maatwerk, hierin zijn vele kleuren, maten en samenstellingen mogelijk. Wilt een badkamermeubel met spiegelkast en zijkast? Een gewone zijkast, of eentje met waskorf? Deze lijn is van top kwaliteit en uiteraard uitgerust met betrouwbare en perfect lopende lades geleider systemen. 

Stone design, deze serie is uitegerust met hardsteen. Moderne meubels, in de hoofdzakelijk de kleur hoogglans wit en massief eiken. Vooral het hardstenen badmeubel Sanistar Stone 100

Sanistar classic, wilt u klassiek, landelijk of een uniek vormgegeven massief houten badmeubel? Dan vind u zeker in de Sanistar classic een badmeubel van uw smaak. 

 

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.