Hornbad nu ook Dealer van Stone Art

Stone Art uit Duitsland

Een mineraal gegoten bad en evengoed een moderne en tijdloze badkamer - droomde u hier al lang van? Dromen worden werkelijkheid met de hoogwaardige badkuipen van StoneArt® Design. Vrijstaand of liever tegen de muur, mat of glanzend, wij bieden het aan. zelfs grote mensen vinden in ons XL bad met een 185cm lengte comfortabel plaats. Wij bieden een brede selectie van massieve baden in topkwaliteit. Een grote pop-up afvoer en een sifon, worden bij elk bad gratis meegeleverd.

Solid Stone - Het materiaal maakt het verschilBij mineraal gegoten producten geeft het erg grote verschillen in kwaliteit en vakmanschap. Sommige leveranciers gebruiken een coating van slechts 0,3-0,4mm met een goedkoop grijs vulmateriaal: Dit maakt het product zeker goedkoop, maar de kwaliteit? U beslist. We gebruiken voor onze vrijstaande badkuipen van StoneArt® Design uitsluitend Solid Stone, ook in de kern. Baden van StoneArt® Design zijn geheel van het zelfde materiaal en door en door kleur echt, vandaar het echte "Stone-Feeling". Creëer thuis e eigen wellness-oase, na een harde dag gewoon lekker kunnen ontspannen in een vrijstaand ligbad.

Badkuipen gemaakt van mineraal gegotenSolide, verfijnd en tijdloos design, dit is de filosofie van StoneArt® Design. Solid: Tussen 150kg en 200kg wegen onze baden. Dit ziet men niet alleen, maar men kan het ook voelen, het bad geeft u badkamer een charmante indruk. Verfijnd: Als grondstof gebruiken we door gekleurde Solid Stone, een productie in echte handarbeid geeft het bad een unieke uitstraling. Tijdloos: Ons design team werkt met het motto "less is more". Het resultaat is een minimalistisch design zonder toeters of bellen dat zelfs na vele jaren van zijn charme niet verliest.

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.