Terwijl vroeger dit puur een functionele ruimte was; wordt nu steeds vaker de badkamer tot relax ruimte gemaakt. De badkamer wordt een ruimte die steeds luxer en comfort gericht wordt gemaakt. In alle drukte van vandaag de dag zorgt de badkamer dan ook steeds vaker voor een rustpunt in de dag.

Een bad is uitermate geschikt om dat rustpunt te creëren. Als dit dan nog samen gaat met prachtig vrijstaand bad dan is de optimale combinatie een feit.

Vrijstaande baden

Een vrijstaand bad is in vele maten en uitstralingen te verkrijgen. Klassiek, modern of juist een combinatie tussen beide met strakker vormen. Vrijstaande baden is op het moment een enorme trend. Op zich niet gek, een vrijstaand bad geeft uw badkamer een ultieme en exclusieve uitstraling dankzij de prachtige vormen. Met name de ronde en ovale vrijstaande baden zijn dankzij hun ergonomie en esthetische vormen. Hornbad heeft een groot assortiment op het gebied van vrijstaande baden. Van onder andere de merken Sanistar, Villeroy & Boch en Laufen.

Vrijstaande badkraan

Bij dit vrijstaande bad hoort, indien u het plaatje perfect wilt maken een vrijstaande badkraan. Hornbad heeft dan ook een groot assortiment op dit gebied en in elke vorm is wel een kraan leverbaar. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de kraan in de muur te plaatsen.

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.