Zwarte kraan in keuken en badkamer trendy

 

De zwarte kraan is helemaal in en verovert in snel tempo de keuken en badkamer. De vraag naar zwart sanitair en zwarte kranen neemt behoorlijk toe merken we bij Sanitairwinkel. Nadat jarenlang glimmend chroom en geborsteld RVS de boventoon voerden in keuken en badkamer lijkt het nu de beurt aan zwart.
 

Zwart is tijdloos

 
Met zwart kun je alle kanten op, het combineert makkelijk met andere kleuren en materialen. Zwart is tijdloos en zal niet snel vervelen, het kan bovendien in veel stijlen worden toegepast. Een landelijke of natuurlijke badkamer met veel hout gaat bijvoorbeeld prima samen met een mat zwarte badkraan of wastafelkraan. Met wat planten erbij doe je meteen mee aan de botanische trend.
 
 
Chique of stoer
Een glimmend zwart vrijstaand bad en een glanzende zwarte kraan geven de badkamer een chique en luxueuze uitstraling. Dit gaat uitstekend samen met een klassieke badkamer. Een zwarte kraan met een matte afwerking is een prima aanvulling op een moderne of industriële badkamer. Het geeft de badkamer een stoere touch.
 
Zwarte kranen
Ben je uitgekeken op je glimmende chromen kraan en durf je wat nieuws te proberen? Zowel voor de badkamer als voor de keuken zijn prachtige zwarte kranen te krijgen met een matte of glanzende afwerking.
 
Hotbath Cobber voor nog meer variatie
Je wilt iets anders dan chroom en je twijfelt nog over zwart? Kijk dan eens naar de kranen van Hotbath. In de Cobber serie biedt Hotbath kranen aan met maar liefst twaalf verschillende afwerkingen. Wat dacht je van geborsteld koper, mat wit of verouderd ijzer? Het assortiment van de Hotbath Cobber serie is zeer uitgebreid. Je kunt daardoor het hele huis van nieuwe kranen in dezelfde finish voorzien. Van keukenkraan tot fonteinkraan en van hoofddouche tot badkraan. Reken voor de bijzondere varianten wel op een langere levertijd!
 
 
Zwart sanitair
Je kunt het zwarte thema ver doorvoeren in de badkamer. Er is tegenwoordig voldoende aanbod in zwart sanitair. Een zwarte douchebak wordt al vaker toegepast, maar met een zwart bad heeft je badkamer een echte blikvanger. Ook een zwarte wasbak geeft je badkamer een bijzondere uitstraling. De serie Bette plaatst baden en wastafels in een zwart frame wat een mooi effect geeft. Maak je badkamer tenslotte af met zwarte accessoires.
 
 
on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.