Sifons

Desc

Items 1-12 van 21

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
 1. Wiesbaden Star luxe sifon laag 11/4
  Wiesbaden Star luxe sifon laag 11/4
  Speciale prijs € 45,00 Normale prijs € 49,00
 2. Sanistar afvoerset geborsteld
  Sanistar afvoerset geborsteld
  Speciale prijs € 69,00 Normale prijs € 99,00
 3. Sanistar bekersifon kunsstof
  Sanistar bekersifon kunsstof
  Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 10,00
Desc

Items 1-12 van 21

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Sifons

Een sifon, ook wel zwanenhals of waterslot genoemd, is niet iets waar je als eerste aan denkt bij een badkamer, maar ze zijn onmisbaar in een badkamer.

Wat is een sifon?

Een sifon zorgt ervoor dat het gebruikte water van een wastafel weg kan lopen zonder dat er vervelende geurtjes van het riool naar boven komen. Dit komt omdat in het verlaagde deel water blijft staan. Dit waterpeil is zo hoog dat er aan beide kanten geen vieze luchtjes door kunnen. Daarnaast zorgen sifons er ook voor dat uw afvoerbuizen minder snel verstopt zullen raken.

Design

Bij Hornbad vindt u sifons in allerlei kleuren, types en maten voor uw wastafel, gootsteen, douchebak, fontein, urinoir, bidet, wasmachine en vaatwasser. Het meest bekende is de klassieke witte sifon weggewerkt onder een badmeubel. Tegenwoordig zijn er vele verschillende sifons en vindt u bij Hornbad een ruim assortiment sifons. Mocht u het in uw badkamer niet kunnen wegwerken, kunt u bij Hornbad ook kiezen uit een ruim assortiment design sifons.

Merken

Bij sifons is het van belang dat het niet snel kapot gaat en daarom moet het van goede kwaliteit zijn. Bij Hornbad vindt u een ruim assortiment sifons van goede kwaliteit in diverse merken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sifon van Saniclass, Viega, Dornbracht, Villeroy & Boch, Geberit of Hotbath.

To Top