Whirlpool baden

  Desc

  Items 1-12 van 31

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  1. EAGO Whirlpool AM217S 158x158
   EAGO Whirlpool AM217S 158x158
   Speciale prijs € 2.499,00 Normale prijs € 2.999,00
  Desc

  Items 1-12 van 31

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Whirlpool baden

  Whirlpools en bubbelbaden

  Hornbad biedt een uitgebreid assortiment whirlpool baden (bubbelbaden) voor binnen in huis die kwalitatief uitstekend zijn en nog eens betaalbaar ook. Hierin zijn verschillende maatvoeringen, vormgevingen en of deze geschikt is voor 1 of 2 personen die van het water kunnen genieten. Alle whirlpools zijn gemaakt van hoogwaardig acryl, wat warm aanvoelt en verstevigt is met glasvezel. Hierbij is uitvoerig gekeken naar wat de markt vraagt en wat het aanbod is van de concurrent. Alle whirlpools hebben minimaal 2 jaar garantie. Hierbij hebben wij gekeken naar de kwaliteit en maatvoering die het beste past binnen de meeste huishoudens, en bekeken of u ook op de langere termijn van uw bad kan genieten. Whirlpools worden aangeboden in diverse types en uitrustingen. We kunnen de meeste simpele tot en met de meest uitgebreide uitvoering leveren.  In de consumentenmarkt krijgen whirlpools diverse benamingen zoals; jacuzzi, bubbelbad, spa, etc. Er zijn diverse systemen, een luchtsysteem;  dat is een systeem dat lucht blaast waardoor er bubbels ontstaan. Dit kan ook met een pomp die water uit het bad zuigt en dit via jets terug pompt om zo massage stralen te geven. Deze laatste is dan voorzien van een waterpomp. Of u nu een standaard, recht bad, een hoekbad, of ook wil douche in uw ligbad of een vrijstaande bad zoekt ze zijn allemaal als bubbelbad leverbaar.  

  Voor een onvergetelijke whirlpool in uw badkamer is het merk EAGO Duitsland zeer aan te bevelen. Dit merk met hoogwaardige producten biedt een uitermate goede combinatie van product en prijs. De whirlpools van Eago zijn er voor iedere smaak. Passen in elk type badkamer of sanitair ruimte. De meeste whirlpools van EAGO zijn uit voorraad leverbaar. 

  Eago Duitsland waar wij dealer van zijn, heeft diverse series:

  Whirlpool S-serie

  Whirlpool ET-serie

  Whirlpool TS-serie

  Whirlpool RD-serie

  Al deze baden zijn er met hun speciefe eigenschappen, kenmerken en uitstraling. Voor ieder individu is er een prachtig bubbelbad, whirlpool bad, jacuzzi of relax bad van het merk Eago. 

  To Top