Vrijstaande baden met whirlpool

  Desc

  3 Items

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  3 Items

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Vrijstaande baden voorzien van whirlpool

  Vrijstaande baden met Whirlpool AquaComfort 

  De naam zegt het alles. Het hoogtepunt van elke badkamer is het bad. Bij EAGO Duitsland hoeft u niet verder te zoeken, de jacuzzi uit de serie AquaComfort, omdat comfort hier groot geschreven wordt. De airjets zijn in het acryl geïntegreerd, hier vind u ook het controlpanel. De onderwater verlichting met gekleurd licht zorgt voor sfeer en welzijn. Deze hot tub verraad zich niet, omdat de jets en het controlpanel niet op het eerste blik te herkennen zijn. AquaComfort staat zijn naam en verandert uw badkamer een wellness-oase van de hoogste klasse tegen een ongelooflijk eerlijke prijs / prestatie-verhouding . Ervaar het zelf.

  Ontspannen met lichaam en geest

  De serie biedt een eerste klasse design gepaard met bedieningsgemak. De baden met whirlpool functie zijn vrijstaand en dus dragen deze bij aan de individuele vormgeving van uw badkamer. Afhankelijk van het model dat u kiest, heeft u 200 tot 250 micro airets beschikbaar die masseren uw lichaam, terwijl u geest tot voledige rust komt. Gemakkelijk toegankelijk en net zo gemakkelijk te bedienen, het controlpanel is discreet in de bad rand verwerkt. U zult genieten vanaf het de comfort die u dit uniek ligbad met whirl functie bied. Kies zelf hoe u tot rust komt met of zonder bubbels.

  Verlichting voor wellness sessie

  Maak uw keuze uit drie verschillende ontwerpen. Ontdek uw ligbad met whirl functie voor grote en kleine badkamers, een modern of liever klassiek. U vindt alle verschillende designs bij Hornbad. Een extra highlight - naast de onopvallendheid van het bad - de gekleurde LED verlichting. Creëer een harmonieuze sfeer met kaarslicht en indirecte verlichting. Verbind de kracht van water met de lucht en het licht voor de rust zelf. De functionaliteit is uniek en eenvoudig. Vertrouw op de kwaliteit van EAGO Duitsland en vergeet uw zorgen bij een warme massage, uw gezin zal hier gegarandeerd van genieten.

  To Top