Verlichting

Desc

10 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

10 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Inbouwspots badkamer

Badkamerverlichting is cruciaal om optimaal gebruik te kunnen maken van de badkamer. Inbouwspots zijn een vorm van verlichting welke ideaal is voor in de badkamer of toiletruimte. Het is hier namelijk niet handig om een plafondlamp of hanglamp te gebruiken. Ook bij inbouwspots zijn er allerlei vormen, maten en kleuren verkrijgbaar.

Diverse soorten

Er zijn vaste inbouwspots en inbouwspots die kantelbaar zijn. Vaste inbouwspots, eventueel met een verdiepte ligging, geven een luxe en sfeervolle uitstraling aan uw badkamer. De kantelbare variant heeft een meer functioneel doeleinde. Dit is erg handig om het licht de gewenste richting in te sturen. Bijvoorbeeld bij de wastafel zodat u voldoende licht heeft tijdens het tanden poetsen, scheren of opmaken.

IP-waarde

Een IP-waarde geeft de vochtdichtheid aan van de inbouwspot. Hoe hoger deze waarde, hoe beter de inbouwspot tegen vocht kan. In de badkamer wilt u dus spots met een hoger IP-waarde. Deze waarden variëren tussen IP20 en IP68. In de toiletruimte is dit weer niet per se nodig en kunt u ook kiezen voor een spot met een lagere IP-waarde.

LED inbouwspots

LED inbouwspot lampen zijn een nieuwe innovatieve manier van verlichting in de badkamer. Bij Sanitairwinkel vindt u een uitgebreid assortiment LED inbouwspots. Het voordeel van LED-lampen is dat deze maar liefst 20 jaar mee kunnen. Hierdoor hebben ze een langere levensduur dan de standaard halogeen lampen. Doordat u de lampen minder vaak hoeft te vervangen, ze zuinig zijn in gebruik en het armatuur niet heet wordt zijn ze ook veel milieuvriendelijker en bespaart u energie.

Inbouwspots kopen

Wilt u nieuwe inbouwspots aanschaffen? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. Kijk online in ons uitgebreide assortiment of kom langs in één van onze showrooms. Onze verkopers staan voor u klaar om te helpen met het maken van de juiste keuze.

To Top