Wellness & reiniging

Desc

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

2 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Wellness & reiniging

Ontspannen in uw bubbelbad

De producten op het gebied van wellness & reiniging zorgen er allereerst voor dat u de mogelijkheid heeft om uitgebreid te ontspannen in uw bubbelbad. Wanneer u bij ons een bubbelbad, ligbad of whirlpool heeft aangeschaft is het verstandig om een van deze heerlijke producten aan te schaffen. Kom tot rust met de geur van eucalyptus, of kies ervoor om de bekende schuimgolven in uw bad aan te brengen. Wat uw wensen ook zijn, met de producten op het gebied van wellness & reiniging zorgt u ervoor dat u alles uit uw bad of cabine kunt halen wat erin zit.

Aroma’s in uw stoomcabine
Wanneer u gebruik maakt van uw stoomcabine komt u volledig tot rust, maar zal u daarnaast merken dat het prettig is om bepaalde aroma’s tot u te laten komen. Wanneer u al wat ervaring heeft met wellness is de kans groot dat u hier al wat meer van weet. U weet dan waarschijnlijk ook dat geuren ons flink kunnen beïnvloeden, iets wat u in uw voordeel kunt gebruiken. Wij hebben een groot aantal verschillende aroma’s beschikbaar, die u binnen uw stoomcabine kunt gebruiken om met behulp van wellness & reiniging tot rust te komen.

Geuren toepassen
U kunt uiteraard kiezen voor een aantal verschillende geuren voor in bad, aangezien dit een categorie producten is waar de wellness & reiniging zich voornamelijk op richt. Het gebruik van geuren zorgt ervoor dat u optimaal kunt ontspannen, of dat u aan de andere kant juist de mogelijkheid heeft om uw batterij weer op te laten. Er is veel onderzoek gedaan naar de invloed van geuren, waardoor u er eenvoudig gebruik van kunt maken. Alle producten in de categorie wellness & reiniging zijn voorzien van een duidelijke geur, die op een geheel eigen wijze bij weet te dragen aan uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid.

Verkoudheid en verfrissing
De geuren binnen de categorie wellness & reiniging kunnen u daarnaast helpen wanneer u last heeft van een verkoudheid. Met behulp van een geur als eucalyptus zorgt u er bijvoorbeeld voor dat uw luchtwegen weer beter open zullen gaan, waardoor de verkoudheid beter de kans krijgt om op te lossen. Daarnaast kunnen de geuren voor in bad of in de stoomcabine er natuurlijk voor zorgen dat u zich heerlijk kunt verfrissen, bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden. Wat dat betreft kunnen de producten binnen de categorie wellness & reiniging u op een aantal verschillende manieren helpen.

Onderhoud en behoud van whirlpool of stoomcabine
Binnen de categorie wellness & reiniging zijn er daarnaast producten beschikbaar die u kunnen helpen bij het onderhoud en behoud van uw whirlpool of stoomcabine. Het is van belang om zo af en toe eens onderhoud uit te voeren, aangezien u er op die manier voor zorgt dat de kwaliteit van een hoog niveau blijft. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de verschillende mechanische onderdelen zo goed mogelijk schoon blijven en kalk zo min mogelijk aanslag kan vormen. Op die manier zorgen de producten in de categorie wellness & reiniging ervoor dat u zo lang mogelijk kunt blijven genieten van de apparaten die u heeft staan.

Wellness & reiniging uit voorraad
Uiteraard kunnen we de meeste producten qua wellness & reiniging  gewoon uit voorraad leveren, waardoor u hier al binnen enkele dagen mee aan de slag kunt. Bovendien kunt u de producten bij ons in de showroom komen bekijken, zodat we u er ook iets meer over kunnen vertellen. Daarnaast zetten we de producten graag voor u op een rij, zodat u een compleet beeld krijgt van de mogelijkheden op dit gebied. Maakt uw keuze voor wellness & reiniging  en zorg er op die manier voor dat u optimaal geniet van uw aankoop, bijvoorbeeld na een dag hard werken.
To Top