Klassieke & Landelijke badmeubels

  We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

  Klassieke badmeubels en landelijke badkamermeubels

  Klassieke badmeubels en landelijke badkamermeubels

  Weet u al hoe u uw badkamer gaat inrichten? Heeft u al nagedacht over het meubel, het bad, het toilet, de doucheruimte? Aan welke stijl denkt u dan? Gaat u voor klassiek? Of voor nostalgisch? Of kiest u toch liever voor een strak designmeubel. Hornbad kan in al deze wensen voorzien, kijk daarom alvast ook bij de HB classic design serie, hier vindt u de klassieke lijn aan meubels. Met name deze lijn is echt onderscheidend qua stijl, mooi landelijk en rustiek vorm gegeven. Deze zijn in zowel staande als hangende versies te verkrijgen. De klassieke lijn van Hornbad is in vele samenstellingen mogelijk; spiegelkast met ingebouwde LED spot , spiegel met verlichting, zijkast, granieten wasblad noem maar op. De meubels uit de klassieke lijn ook de HB Classic Design lijn genaamd zijn vervaardigt van massief hout, enkele types zijn zelfs nog handgemaakt. Een badmeubel is heel bepalend voor uw badkamer en geeft uw smaak weer. Met name een landelijk badkamermeubel zorgt voor een warme uitstraling in de badkamer. Hier dient u dan ook rekening mee te houden met de verlichting om dit te versterken. Warme inbouw verlichting in uw spiegel kan hieraan bijdragen. Meubels die Hornbad in haar HB Classic Design line plaatst zijn die van Royal Oak. Andere lijnen die Hornbad voert zijn; Royal Oak en HB Stone Design.  

  Natuurlijk is het ook belangrijk dat uw badkamermeubel ook matcht met de rest van uw badkamer u kunt Hornbad levert een breed assortiment aan prachtige vrijstaande baden, stoomcabines, gesloten douchecabines en veel meer. 

  Hornbad te Zoeterwoude-Rijndijk is de specialist op het gebied van landelijke badmeubels, landelijke badkamers, klassieke badkamermeubel, nostalgische toilets, etc.

  To Top