Solid surface badmeubels

  Desc

  Items 1-12 van 16

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  Items 1-12 van 16

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Een badkamermeubel van Solid Surface: de absolute top!

  Als u zoekt naar een Corian of solid surface wastafel of badkamermeubel dan kent u waarschijnlijk al de unieke eigenschappen van Corian. Corian is de merknaam van een fabrikant van Solid Surface, de verzamelnaam voor dit zeer duurzame oppervlakte materiaal.

  Een badkamermeubel met een matte afwerking, die fluweelzacht aanvoelt, geen naden kent en ook nog eens makkelijk in onderhoud? Dat is een Solid Surface badkamermeubel! Naast een prachtig tijdloos design is dit materiaal ook nog eens enorm sterk, duurzaam en kent het vele andere voordelen. Kortom; bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige design badkamermeubel? Dan is Corian Solid Surface wat u zoekt!

  Dit is een verzamelnaam voor een duurzaam oppervlakte materiaal. Een goede Solid Surface bestaat voor minimaal 75% uit Acryl-mineraalstof. Door een speciale bewerking verbindt zich dit tot een opmerkelijk esthetisch en onderhoudsvriendelijk materiaal. Omdat het materiaal de eigenschap heeft dat het thermisch vervormbaar is kan bijna elke vorm gemaakt worden, zonder dat je naden ziet, natuurlijk alleen als je alle technieken hiervoor onder de knie hebt. Dan kun je in theorie eindeloos verbinden, een eigenschap dat geen ander materiaal heeft. Daarom zal dit materiaal verder de wereld veroveren en ons interieur de komende jaren gaan bepalen. 

  Zoals gezegd bestaat een goede kwaliteit Solid Surface uit minimaal 75% uit Acryl-mineraalstof. Als deze is gebruikt zullen de producten nooit verkleuren. Vele goedkope aanbieders laten producten maken uit een Solid Surface op Polyester-basis danwel Acryl maar met <75% mineraalstof of andere kunststoffen. Deze producten zullen na een paar maanden gaan verkleuren.

  To Top