Badkamermeubels

Desc

Items 13-24 van 49

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 13-24 van 49

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Badkamermeubel

Met een badkamermeubel maakt u een badkamer echt helemaal af. Een badkamermeubel mag er niet alleen mooi uitzien, maar is ook handig voor het opbergen van spullen. Schone handdoeken, reserve shampooflesjes, tandenborstels en tandpasta moeten ergens in bewaard worden. Een badkamermeubel is ideaal om uw spullen netjes in op te bergen. De spulletjes staan zo niet meer de hele tijd in het zicht. Op het meubel kunt u direct een wastafel of mooie waskom plaatsen. U heeft zo een plek om uw tanden te poetsen of uw haren te wassen. 

Houten badkamermeubel voor een robuuste uitstraling

Een houten badkamermeubel zorgt voor een chique uitstraling in uw badkamer. Doordat hout een levend materiaal is zorgt het voor extra warmte. De voelbare houtstructuur maakt het helemaal af. Het leuke van echt hout is dat geen één meubel hetzelfde is. De structuur van het hout is uniek net als de noesten die in het hout terug te zien zijn. De houtlook past volledig bij de moderne badkamer van vandaag de dag. Als u nog op zoek bent naar een sfeermaker in uw badkamer, dan is een houten badkamermeubel zeker weten een aanrader. 

Eiken badkamermeubel voor een massief meubel

Bent u op zoek naar een massief badkamermeubel? Een badkamermeubel gemaakt uit eikenhout zorgt voor een massieve uitstraling. Het is geen meubel dat u even snel aan de kant duwt. Het is een stoer badmeubel met voldoende opbergruimte voor uw spullen. Een eiken badkamermeubel kan uit meerdere lades voorzien zijn. U kunt hier uw handdoeken en badkamerspullen in opbergen. Hou bij eiken wel rekening met de kleur van het hout. Het is belangrijk dat de kleur goed past bij de badkamertegels die u uitkiest. Zorg er dus voor dat u weet welke tegels u heeft voor u een badkamermeubel uitzoekt. 

Badkamermeubel set met losse kast

Heeft u te veel spullen om alles in een badkamermeubel op te bergen? U kunt eventueel kiezen voor een badkamermeubel set. Hierbij bestelt u een wastafel met opbergruimte en een losse kast voor spullen en/of handdoeken. Met een beetje extra opbergruimte zorgt u ervoor dat de badkamer altijd netjes opgeruimd is. Uiteraard is de set uit hetzelfde hout gemaakt, zodat het een mooi geheel is in uw nieuwe badkamer. 

Badkamermeubel outlet

Bent u op zoek naar een nieuw badkamermeubel, maar wilt u niet teveel betalen? In onze badkamermeubel outlet hebben we altijd een paar wastafels in de aanbieding. Vaak gaat dit om de vorige collectie die eruit gaat. Voor uw badkamer maakt dit natuurlijk niets uit. U kunt zo voordelig een nieuwe wastafel of opbergkast bestellen. De kortingen in de outlet kunnen vrij hoog oplopen. Het is de moeite waard om te kijken of er iets voor u tussen zit.  

Badmeubel van verschillende grote merken

Bij Hornbad hebben we verschillende badmeubels van grote merken. U kan bij ons terecht voor een nieuw badkamermeubel van EAGO, SaniBell, AWT, Ink. 

Badkamermeubel kopen in de webshop

Wilt u een badkamermeubel kopen? In onze webshop bent u aan het juiste adres. U kunt onze verschillende badkamermeubels direct online bekijken. Wilt u ze liever eerst in het echt zien? Uiteraard kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Zoeterwoude-Rijndijk. We laten u graag de verschillende badkamermeubels aan u zien. Tijdens uw bezoek geven we u graag een advies over de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer.

To Top