Badmeubels

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Badmeubelen

Actie badmeubelsets

Hornbad heeft diverse zeer complete badmeubelsets die altijd scherp geprijsd zijn. Deze sets bestaat veelal uit de onderkast, wastafelblad, spiegelkast en of lampje. Prima kwaliteit voor een leuke en aantrekkelijke prijs.  

Badmeubels

Hornbad heeft badmeubels van diverse fabrikanten en leveranciers. Een kleine opsomming is EAGO Duitsland, waar Hornbad ook Dealer van is, Aqualux, Sanistar, HB Design, INK badkamermeubelen, etc. 

HB design – 70% goedkoper en Sanistar, A-kwaliteit voor B prijzen

Hornbad is de grootste en goedkoopste aanbieder van badmeubels. Met name het  HB design gamma is zeer scherp geprijsd en ook nog eens uit voorraad leverbaar. De badmeubels uit de HB design lijn zijn in basis standaard. Echter, zijn ze ook uit te breiden met spiegelkasten en spiegels met verlichting. Naast de scherpe prijs is een badmeubel uit de HB design lijn toch enorm mooi en strak vormgegeven. Naast dit uiterlijke kernmerk is de kwaliteit ook constant en zeer goed, bijvoorbeeld de ladesystemen zijn standaard uitgerust met een BLUM lade systeem. De goedkope meubels van HB design zijn snel leverbaar en modern vormgegeven. Kwaliteitsmeubels voor de scherpste prijzen vindt u bij Hornbad te Zoeterwoude-Rijndijk

Het merk Sanistar is het eigen merk van Hornbad te Zoeterwoude-Rijndijk. De badmeubel lijn van Sanistar kernmerkt zijn door zijn perfecte kwaliteit en toch de betaalbare prijzen voor de badmeubels. De badmeubels zijn in vele kleuren te verkrijgen, in vele samenstelling te leveren, hierbij kunt u denken aan zijkasten/kolomkasten, spiegelkastenspiegels met verlichting. De lijn van de Sanistar meubels kenmerkt zich door een moderne en hedendaagse stijl. Op dit moment zijn badmeubels in houtkleur en van massief eiken enorm populair. Uiteraard heeft Hornbad hier meerdere modellen van in haar showroom hangen. Massief eiken meubels met een graniet wasblad ontbreken ook niet bij ons in de showroom.

Houten badmeubels

Hornbad heeft een ruim assortiment op het gebied van houten badkamermeubels. Hierbij kunt u denken aan de sjieke Natural Wood serie. In deze serie is een zeer groot aantal varianties en samenstellingen mogelijk. Uiteraard ook compleet te maken met de hoge kast of zijkast en spiegelkast. De meubels van de Natural Wood serie zijn leverbaar in 60,80,100 en 120cm. Deze zijn uit te rusten met wasbladen van mineraalmarmer of natuursteen. Tevens is het mogelijk om hier met een specifiek blad opbouw waskommen op te plaatsen. 

Hardstenen badmeubels

HB Stone design is de badmeubel lijn van Hornbad die voorzien is van Hardstenen wasbladen. De badmeubels zijn voorzien van hardstenen wasbladen. Deze hardstenen wasbladen zijn in meerdere maatvoeringen leverbaar. Meest voorkomende maatvoering is de 100cm. Deze is in meerdere combinaties leverbaar. Hierbij kunt u denken aan een RVS frame waarop het hardstenen wasblad wordt geplaatst. Voordeel hiervan is dat het een enorm ruimtelijk geheel wordt in uw badkamer. Uiteraard kunnen de meubels ook geleverd worden met een onderkast deze zijn leverbaar in de kleuren eiken enhoogglans wit.

Klassieke en landelijke badkamermeubels

Bent u op zoek naar een klassiek badmeubel of landelijk badmeubel, of ook wel nostalgisch badmeubel, of landelijk badmeubel op zoek? Uiteraard heeft Hornbad ook hierin flink wat keus. Een klassiek badmeubel in combinatie met een mooi vrijstaand bad op pootjes maakt u badkamer tot een prachtig rustiek en klassiek geheel. Kom naar onze showroom en laat u zelf inspireren door de klassieke badkamermeubels van Hornbad. Uiteraard zijn deze ook uiterst betaalbaar en scherp aan de prijs. Hornbad badkamers en sanitair gevestigd te Zoeterwoude-Rijndijk is sterk in landelijke en klassieke badmeubels. In deze lijn vindt u onder andere meubels van het merk Royal Oak.

Onderbouwkasten

Hornbad levert ook alleen de separate onderbouwkast. Dit is ideaal als u gebruik wilt maken van een reeds bestaand wasblad of een plaat of wasbak die zelf op maat laat maken. Op deze manier is het mogelijk om op tal van manieren uw eigen unieke creatie te maken. Dit kan door bijvoorbeeld het plaatsen van legio aan opbouwwaskommen te er zijn.  

Wastafelbladen

Met deze wasbladen bent u in staat om een ruimtelijke sfeer te creeren in uw badkamer. De wasbladen zijn in tal van soorten hout en maten te koop. Hierop zijn dan weer diverse mogelijkheden op keramische waskommen op te plaatsen. 

Hoge kasten

Nagenoeg al de badkamermeubels die wij in het assortiment hebben zijn te combineren met een hoge kast of ook wel zijkast genaamd. Dit is zeer handig om uw handdoeken netjes in op te bergen of uw andere sanitaire artikelen. 

To Top