Top kwaliteit voor een eerlijke prijs

De hoogwaardige EAGO badkamermeubels zorgen voor een ontspannend verblijf in een luxere badkamer. Vanaf het eerste idee en ontwerp tot aan de productie en het eindproduct worden alle producten van EAGO ontwikkeld en geproduceerd rekening houdend met grote functionaliteit, esthetiek en gebruiksgemak. Naast uitstekende kwaliteit willen wij ook dat u waar krijgt voor uw geld. 

Gebruiksgemak en veel bergruimte in de badkamerkasten

Met een keuze uit de hoogwaardige EAGO meubels brengt u een gevoel van wellness en welzijn in uw badkamer. Wij bieden slim bedachte wellness producten aan, die elke badkamer omtoveren in eenindividuele behaaglijke oase en een harmonieus effect hebben op alle zintuigen. Wat de kleuren betreft bieden wij naast de klassiekers in zwart en wit ook de actuele trendkleuren van luxe badkamerdesigns, zoals licht- en donkergrijs. Afgezien van de resistentie tegen vocht, langdurig gemak van onderhoud en hun elegante uiterlijk, blinken de technisch geavanceerde badmeubels van EAGO uit in het gebruiksgemak. Zo zijn alle schuifladen voorzien van een softclose functie en bieden alle badkamerkasten, ook de spiegelkasten, veel bergruimte. Bestel nu EAGO badkamermeubels van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen in onze online winkel. 

Badkamermeubelen geheel naar uw smaak

Bij EAGO Duitsland vind u de meest uiteenlopende reeks van badkamer meubels. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenzaam - ze zijn hoog-modern, voorzien van een elegant ontwerp en zijn ideaal voor zowel kleine als grote badkamers. Badkamer meubelen kopen bij EAGO is heel erg eenvoudig. Val voor het klassieke ontwerpen met grip net als in de New Orleans-serie. Wees een individualist en kies meubels zonder handvat en met een Push-to-open systeem, zoals in de serie Toscana. Dus ook de integratie van de wastafel is een beslissing die u zult moeten maken. Ingelaten of geplaatst. Afhankelijk van uw smaak, is het ontwerp van uw badkamer snel gedaan.

Spiegels voor uw badkamer

Niet alleen het meubilair moet modern en comfortabel zijn, maar natuurlijk ook de spiegel. Bij EAGO Duitsland kunt u kiezen voor de spiegel varianten die voldoen aan uw smaak. Kies voor de maat die bij u past. Door het design en de verlichting kan deze geheel in uw badkamer optimaal geïntegreerd worden.Wij bieden u randloze spiegels met LED’s en directe of indirecte verlichting. Spiegel met rand en een directe verlichting of backlight. Natuurlijk bieden wij u ook spiegelkasten aan voor extra opslagruimte. Ons groot assortiment bied de verschillende maten, maak een keuze en completeer u badkamer. 

Hoogwaardige materialen en bescherming tegen vocht 

Badkamermeubels van topkwaliteit moeten voldoen aan de steeds hogere wensen en eisen ten aanzien van bescherming tegen vocht en stoom in de badkamer. Daarom wordt elk meubel uit de badkamercollectie van EAGO vervaardigd uit hoogwaardig MDF. Voor een optimale bescherming en een aantrekkelijk uiterlijk wordt elk van de meubels voorzien van een bijzonder complex vervaardigde hoogglans coating. Dit biedt het oppervlak hoge bescherming en zorgt voor een lange levensduur. Tegelijkertijd worden reiniging en onderhoud daardoor vereenvoudigd. 

Badkamermeubels van EAGO - zo kan de dag beginnenMorgens opstaan en dan naar de badkamer, dat is niets voor iemand met ochtendhumeur. Maar dit kan ook anders verander met EAGO sanitaire producten uw badkamer in een wellnessoase. Of badkamermeubel, douche of bubbelbad, bij EAGO heeft u alles uit een hand. Onze meubels zijn minimalistisch qua design, maar de warme aangename sfeer blijft. Dat is pas wakker worden met stijl.

Bron: www.eago-deutschland.nl/badkamermeubels/

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.