Kijk dan eens bij ons assortiment van het Duitse EAGO! HIER vindt u alles wat u zichzelf maar kan wensen op het gebied van luxe.  

EAGO Stoomdouche en stoomcabine

Ervaar luxe, ontspanning en wellness in de kleinste ruimte met stoomcabines en stoomdouches van EAGO. Dit merk uit Duitsland biedt een breed assortiment aan luxe stoomcabines. Het merk EAGO staat voor een unieke en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. 

Wat zijn de eigenschappen van EAGO stoomcabines? Ze zijn stijlvol, luxe en er is een serie voor iedere persoonlijke wens.  

Kijk naar de verschillende series:

De stoomcabine serie F3

De stoomcabines serie F6

De stoomdouche serie F8

De stoomdouches serie F9

De stoom douche cabine serie F12

 

Iedere serie heeft zo zijn eigen kenmerken, maar elke stoomdouche is een weldaad voor lichaam en geest. U kunt gebruik maken van de normale douche als dagelijks gebruik. Maar u kunt ook heerlijk stomen, de stoomgenerator zorgt dat er hete stoom in de douchecabine komt. Die is te vergelijken met een sauna. Effect van de stoombeurt is dat het lichaam schadelijke stoffer afvoert en het immuunsysteem actieveert. Ook kunt u zich een prive massage veroorloven met de massage jets die in de cabine aanwezig is. 

Geniet van uw heerlijk en ontspannende wellness ruimte thuis van het merk EAGO Duitsland. 

 

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.