Een bad dat persoonlijk enorm favoriet is, is de vrijstaande baden categorie. Deze baden geven een badkamer echt karakter. Of je nu kiest voor een vrijstaand bad op pootjes, een klassieke vrijstaand bad of een modern design bad. Een specifiek populair bad is de Palermo

Een vrijstaand bad in uw badkamer zorgt voor een unieke en exclusieve uitstraling. Design baden zijn er in vele uitvoeringen, maten en uiteraard zijn ver vele verschillen in vormgeving. Zo is er voor elke badkamer, ongeacht de maat van deze ruimte, wel wat te vinden op het gebied van vrijstaande baden. Het beste komt een design bad tot zijn recht als hij volledig vrij komt te staan in de ruimte. Een vrijstaand bad geeft een uniek beeld van warmte aan uw sanitaire ruimte. 

Naast deze vrijstaande baden waar het uiteraard puur gaat om design. zijn er uiteraard ook de ’standaard’ ligbaden. Hornbad heeft hierin een breed assortiment en deze inbouwbaden zijn dan ook leverbaar in vele vormen en maten. 

In het verlengde van het assortiment vrijstaande baden heeft Hornbad ook een lijn massieve design baden. Deze baden zijn gemaakt van mineraal marmer en hebben een andere uitstraling dan de baden van acryl. Wel dient bij deze baden rekening gehouden te worden met het gewicht. Met mankracht wordt dit letterlijke en figuurlijk een gewichtige zaak. 

Relaxen in bad? Dan komt u uit bij het uitgebreide whirlpool baden assortiment van Hornbad. Ontspannen met de heerlijke waterstralen in een warm bad behoord tot de mogelijk heden met een van de bubbelbaden van Hornbad. 

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.