Hornbad heeft een uitgebreid en ruim assortiment op het gebied van massief eiken badkamermeubels, landelijke badmeubels, romantische badmeubels vrijstaande baden en alles voor een landelijk ingerichte badkamer.

Hornbad heeft onder andere badmeubels in de landelijke en klassieke stijl van de merken Royal Oak en van Heck Badkamers

De Royal Oak badmeubel zijn met de hand gemaakt van massief eiken. De badmeubels zijn beschermd met een afwerking in diverse kleuren. De witte badkamermeubels zijn gegrond en tenslotte afgelakt met de RAL 9010. Mooie van deze manier van aanbrengen is dat bij dit meubel de structuur van het hout nog zichtbaar blijft. De gelakte meubels zijn in naturel bewerkt. Hierdoor wordt de prachtige robuuste eigenschap van het hout zichtbaar en uiteraar horen hierbij de nerven en noesten zichtbaar te zijn. De wasbakken die op de meubels worden geplaatst zijn gemaakt van graniet of marmer soorten. Deze dienen geimpregneerd te worden om afdoende bescherming te bieden aan bijvoorbeeld tandpasta. 

De landelijke badmeubel en badmeubels zijn te verkrijgen in staande en hangende versies. Er zijn badmeubels met prachtige wasbladen maar divers meubels zijn ook te verkrijgen met opzet waskommen. 

Hornbad is uw specialist op het gebied van landelijke badkamers, klassieke badkamermeubels, nostalgisch sanitair, landelijke badmeubel en klassieke badkamer inrichting. Dus als u op zoek bent naar landelijke badmeubels; kijk dan snel verder op onze site.

Naast het landelijk meubel voor in uw badkamer kunt u bij ons ook de landelijke toiletaccesoires vinden van het merk Haceka Vintage in onze webshop.

Meer informatie weten? Kijk hier: landelijke toilet accessoires 

 

 

 

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.