Innovatief en kwaliteit

Nieuw design met sfeerverlichtingDe EAGO stoomdouches DZ1006F12 tot DZ1010F12 integreren zich door het eenvoudige en tijdloze design, perfect in elke badkamer. In een oog opslag is het niet herkenbaar dat er een stoomsauna in deze douche is geïntegreerd. De gekleurde sfeerverlichting in het plafond zorgt voor een heel bijzondere sfeer in elke badkamer, geniet van een soepel kleur verloop of een vaste kleur. Met een stahoogte van twee meter zijn onze stoomdouches zelfs voor lange mensen geschikt. Een optioneel beschikbaar douchebak gemaakt van mineraal gegoten en het gebruikte veiligheidsglas versterken de massale algemene indruk van u nieuwe douche tempel.Nieuw design met sfeerverlichtingDe EAGO stoomdouches DZ1006F12 tot DZ1010F12 integreren zich door het eenvoudige en tijdloze design, perfect in elke badkamer. In een oog opslag is het niet herkenbaar dat er een stoomsauna in deze douche is geïntegreerd. De gekleurde sfeerverlichting in het plafond zorgt voor een heel bijzondere sfeer in elke badkamer, geniet van een soepel kleur verloop of een vaste kleur. Met een stahoogte van twee meter zijn onze stoomdouches zelfs voor lange mensen geschikt. Een optioneel beschikbaar douchebak gemaakt van mineraal gegoten en het gebruikte veiligheidsglas versterken de massale algemene indruk van u nieuwe douche tempel.Hornbad heeft als Officieel EAGO dealer een geheel nieuwe, kwalitatief zeer hoogstaande en unieke serie stoomcabines aan het assortiment toegevoegd. 

De nieuwe serie kunt u hier vinden: EAGO F12 serie zonder achterwanden.

De nieuwste serie is ontworpen zonder achterwanden. De stoomgenerator is geintegreerd in het centrale showerpaneel. Gevolg hiervan is dat de betegelde wand zichtbaar blijft in de badkamer. In tegenstelling tot andere stoomcabine die op de markt verkrijgbaar zijn biedt deze serie een unieke en gepatenteerde functie. De stoom verdeling in de cabine wordt elektronisch geregeld. De stoom komt zowel van boven als van beneden de stoomdouchecabine binnen. Resultaat hiervan is een zeer gelijkmatige temperatuur. 

Met het zogenaamde tip touche bedieningspaneel kunt u alle functies van de douche, radio, MP3 en ozon desinfectie bedienen. De cabines zijn elverbaar in een zwart of wit douchepaneel. De stoomcabines zijn direct op de betegelde vloer als op een mineraalmarmer wasbak te plaatsen. 

   

De stoomcabine heeft een nieuw design met sfeerverlichting. De EAGO stoomdouches DZ1006F12 tot FZ1010F12 integreren zich door het eenvoudige en tijdloze design in iedere badkamer of sanitaire ruimte.

De technologie – met een gepatenteerd luchtcirculatie systeem

De techniek die zich kan laten zien. EAGO heeft voor het eerste een bekend probleem met stoom douches opgelost – eindelijk geen koude voeten meer. Een lucht circulatiesysteem regelt de luchtverdeling in de cabine. Zo is de temperatuur overal in de douche gelijk. En onderhoud - Alle onderdelen, zoals de kraan, jets en stoomgenerator zijn voor het onderhoud gemakkelijk bereikbaar vanaf de buitenkant. Dit betekent, mocht er onderhoud nodig zijn, de douche hoeft niet meer te worden gedemonteerd. Gewoon 4 schroeven los en de voorzijde van de douche paneel kan aan de kant gezet worden. Hierdoor kan de nieuwe F12 -serie volledig geïntegreerd worden in uw badkamer en zelfs betegelt worden. 

De nieuwe serie van EAGO, F12

  • Uniek
  • Tijdloos
  • Kwalitatief perfect
  • Met en zonder douchebak plaatsbaar. 

Meer weten? Neem dan contact met uw officieel erkende EAGO Deutsland DEALER: 

Hornbad Zoeterwoude

Hoge Rijndijk 249, 2382 AM Zoeterwoude-Rijndijk, info@hornbad.nl, www.hornbad.nl 071-5722304


 

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.