Uw badkamer is niet al te groot en uw wilt toch graag een badkamermeubel waarin u bijvoorbeeld handdoeken en andere spulletjes wilt opruimen. Dan heeft Hornbad een groot en divers assortiment in ondiepe badmeubels. 

De Romeo lijn

Hornbad heeft de Romeo lijn, dit luxe en ondiepe badmeubel is uitermate geschikt voor een badkamer waar u moet woekeren met de ruimte. Indien u verstandig omgaat met maatvoeringen en modellen in een beperkte ruimte kunt u veelal toch alle producten plaatsen die u wenst. Het voordeel van de ondiepe badmeubel lijn dat er toch genoeg bewegings mogelijkheden blijven in uw ruimte. 

De Romeo lijn van Hornbad is als standaard leverbaar en als de Luxe versie. Bij de luxe versie zijn er een aantal mogelijkheden qua keuze in de grepen, wastafelblad en kleurstellingen. 

In de ondiepe badmeubel serie de Romeo de Luxe is het wastafelblad leverbaar in polybeton en keramiek. 

 

De meubels in beide lijnen zijn uitgevoerd met 2 lades in de onderkast. Uiteraard zijn de lades uitgerust met een soft close sluitings systeem. Dit soft close betekend dat de lades automatisch geremd worden wanneer ze sluiten. De diepte van dit ondiepe meubel komt op 38cm, de hoogte op 53 cm. Het badkamermeubel is leverbaar in drie maatvoeringen qua breedte: 60cm, 80cm en 100cm. Deze laatste variant 

 


 

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.