Een sauna uit de Bi-O-serie: een oase van welzijn in uw eigen huis. 

Uw sauna uit de exclusieve Bi-O-Serie: neem thuis plaats in uw eigen paradijs van welzijn. Bij Hornbad vindt u een kwalitatieve en visueel aantrekkelijke selectie van EOSPA sauna’s uit grenen- en roodcederhout. Eenvoudig online te bestellen. 

In tegenstelling tot de traditionele Finse variant werkt een sauna uit de BI-O-serie met een temperatuurtussen de 45 en 60 graden, dit geeft bij een luchtvochtigheid tussen de 40% en 55% een merkbaar goed gevoel met betrekking tot de bloedsomloop. Gebruik de geintegreerde lichtelement in combinatie met de etherische olien om uw zintuigen in de sauna geheel te revitaliseren. U zult snel volledig ontspannen en effectief uw stress verminderen. In de winter heeft u met een hoogwaardige en visueel aantrekkelijke sauna de mogelijkheid om dezedankzij de krachtige kachel ook op de klassieke Finse manier te gebruiken. 

Het gebruikte hout

Bij het maken van de sauna wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardig licht pijnboomhout. De pijnboom, ook wel Italiaanse Stone Pine genoemd is een boomsoort die tot de sparren behoort. Zij komt voor in het noordelijke middellandse zee gebied en en wordt tussen de 200 en 250 jaar oud. Haar hout is heel hard en daarmee uitermate geschikt voor het gebruik in sauna’s. Het oppervlakte is ergaangenaam en bestempelt het hoogwaardige uiterlijk van onze sauna’s. 

Het steendecor van de achterwand geeft een bijzonder optische charme. het houdt de warmte langer in de sauna en maakt de saunabelevenis intensiever. 

Bedieningspaneel

Door middel van het computergestuurde bedieningspaneel kunnen alle functies zoals de temperatuurkeuze of kleurentherapie eenvoudig worden ingesteld. 

De bediening EOS H1

De elektronische regelaar werkt met een 24-uur tijdsklok. U kunt de temperatuur instellen tussen de 40 en 115 graden. Als u de verstuiver gebruikt, zijn temperaturen tussen de 30 en 70 graden mogelijk. De regelaar heeft vijf vochtigheidsniveaus, een opwarm-functie geeft bovendien aan als het reservoir te weinig water bevat. Tevens is er een funtie die de opwarmtijd automatisch beperkt. Op het display wordt de tijd, de temperatuur, de luchtvochtigheid en de resterende tijd aangegeven. VOor uw veiligheid zij een kinderslot en is een temperatuur limiet aanwezig. De regelaar kan zijdelings aan de buitenkant, aan een 

Saunakachel EOS BI-O mini

De saunakachel wordt in Duitsland geproduceerd en is een gecombineerde muurkachel met geintegreerde verstuiver. De verstuiver heeft een droogloopbeveiliging die een alarmgeluid uitzendt wanneer er te weinig water in staat. 

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.