Top 5 populairste ligbaden

Een ligbad kopen, maar weet u niet goed welke modellen daarvoor het best geschikt zijn? Bekijk de populairste ligbaden bij onze klanten, zodat u een goed beeld krijgt van waar zij graag voor kiezen.

De verschillende baden zijn beschikbaar in een rechthoekige, ovalen of zelfs vierkante vorm. Wat dat betreft heeft u de keuze uit diverse modellen, waardoor u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. We maken het u graag gemakkelijk met onze top 5 van populairste ligbaden.

De 5 populairste ligbaden bij onze klanten

Ontdek de top 5 van onze klanten:

1.  Vrijstaand bad BA106Dit bad heeft een mooie strakke vormgeving. Een ovalen vorm, gemaakt van hoogwaardig en met glasvezel versterkt acryl. In glanzend wit, voorzien van een handige overloop om te voorkomen dat het water over de rand kan komen.

vrijstaand bad ba106

2. Vrijstaand bad BA108 van EAGOBent u op zoek naar iets anders dan rond of ovaal? Dit bijzondere ligbad heeft een rechthoekige vorm en loopt van beneden af wijder uit. Dit geeft een sierlijke, maar tegelijkertijd ook een strakke uitstraling.

vrijstaand bad eago BA108

3. Vrijstaand bad ViolettaEen vrijstaand bad met een ovalen vorm. Met 180cm lengte, en daarmee goed geschikt voor de meeste Nederlanders. Dit bad is net als de eerste gemaakt van acryl, versterkt met glasvezel. Het bad heeft zowel een overloop als een badwaste.

vrijstaand bad violetta

4. Vrijstaand solid surface bad Globe,  Solid Surface vrijstaand bad

Onze Solid Surface vrijstaande baden worden met de hand gemaakt uit het zogenaamde 'Solid Surface' materiaal, de Cristelplant, Corian en Hi-Macs verwanten. Sinds enkele jaren is Solid Surface het summum voor de badkamer en keuken door de ongekende kwaliteit, hygiëne en design. Bovendien heeft Solid Surface de klasse en uitstraling van steen, maar isoleert het beter en heeft een lager gewicht dan echt stenen baden. Het Solid Surface vrijstaand bad wordt naadloos gegoten in een mal en moeten dan heel langzaam uitharden tot het eindresultaat. Daarna worden ze handmatig gepolijst wat elk Solid Surface bad een unieke uitstraling geeft.

5. Mat wit vrijstaand bad de Amsterdam, dit prachtige bat is een juweel in iedere badkamer. Dit bad heeft een mat witte kleur. Uiterst warm en zeer goed te combineren met mat witte tegels.

mat wit vrijstaand bad

 

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.