Douche in plaats van bad

Desc

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

3 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Douche in plaats van bad

Vervang uw bad door een ruime douche in 1 dag!

Van bad naar douche is een trend. Met Kinemagic van Kinedo vervangt u uw oude bad door een zeer ruime doucheruimte in 1 dag. Dit zonder te tegelen. 

Hornbad heeft diverse systemen in huis waarbij in  één keer het bad uit uw badkamer wordt verwijderd. En op de oude plek een nieuwe inloopdouche of douchecabine wordt geplaatst. De wanden die achter het bad zaten kunnen blijven zoals ze zijn. Er worden nl. volledig nieuwe van acryl of glas geplaatst. Hierachter is ruimte om de leidingen netjes weg te werken. Er zijn zeer veel opties en vraag hiernaar bij onze verkoper in de showroom. 

Bad vervangen door inloopdouche zonder grote verbouwing

U wilt het bad vervangen door een inloopdouche, maar ziet u op tegen een wekenlange verbouwing? Hornbad is gespecialiseerd in het plaatsen van een inloopdouche in 1 dag, zonder hak- en breekwerk. We beginnen eerst met het verwijderen van het bad. Na het verwijderen van het bad is het mogelijk om op de plaats van het oude ligbad een nieuwe inloopdouche te plaatsen. De afmeting van de inloopdouche passen we aan naar wens.

Inloopdouche afmetingen die meest voorkomen:

  • Inloopdouche van 90×90
  • Inloopdouche van 180×80
  • Inloopdouche van 200×100

De inloopdouche wordt voorzien van een antislip douchebak en moderne, waterdichte wandpanelen voor elke badkamer. De wandpanelen kunnen zelfs doorgeplaatst worden in de gehele badkamer. Wij plaatsen de wandpanelen eenvoudig over uw bestaande tegelwerk. De inloopdouche wordt volledig op de plek van het bad geplaatst. Op deze wijze kunnen we de ruimte van de badkamer anders benutten en een geheel nieuwe sfeer creëren.

To Top