Douchegordijnen

  Desc

  8 Items

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  8 Items

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Douchegordijnen

  Douchegordijnen vindt u in vele soorten en maten bij Hornbad. U heeft bij ons keuze uit diverse kleuren, patronen, foto’s, prints, etc.

  Douchegordijn

  Het douchegordijn is een belangrijk accessoire voor het in de doucheruimte houden van spattend water. Het zorgt er grotendeels voor dat de rest van de badkamer niet nat wordt. Het gordijn wordt vrijwel altijd opgehangen aan een douchegordijnstang, welke beschikt over verschillende doucheringen. Douchegordijnen zijn in veel verschillende kleuren, afmetingen en met verschillende designs verkrijgbaar.

  Daarmee kan een douchegordijn net die ene extra touch geven aan de looks en feel van uw badkamer. De schoonheid van een douchegordijn zit hem namelijk aan de buitenkant. Wij hebben verschillende douchegordijnen in ons assortiment, dus altijd een douchegordijn die in uw badkamer past!

  Tips voor het onderhouden van een douchegordijn

  Het zal u misschien wel bekend in de oren klinken, maar de combinatie van vocht en hoge temperaturen is voor vele materialen niet goed. Deze combinatie zorgt namelijk in veel gevallen voor schimmel, wat vaak te zien is in de hoeken van een douche of een badkamer. Echter geldt dit niet alleen voor deze hoeken, maar vindt schimmelvorming vaak ook plaats bij douchegordijnen. Van groot belang is dan ook dat het douchegordijn op de juiste hoogte hangt en dus niet op de natte vloer eindigt. Door het douchegordijn af en toe te wassen kunt u bovendien ervoor zorgen dat het minder kans krijgt om schade aan te richten aan uw badkamer en/of doucheruimte. Tot slot is het van belang dat het gordijn gemakkelijk los te maken is. Af en toe het douchegordijn ophangen zodat het kan drogen en een gedeelte van het vocht eruit kan trekken is ook verstandig.

  To Top