3d tot en met Installatie

Ontzorging van A tot Z

U kunt bij ons terecht voor alleen een badkamermeubel maar ook voor de installatie van dit meubel. 

Een realistisch beeld van uw nieuwe badkamer? Wij maken graag een 3D ontwerp voor u. Hierbij nemen wij alles voor u uit handen van ontwerp tot realisatie. 

Badkamerinstallatie is ons vak

Het is een heel traject; oriënteren, kiezen en ontwerpen van uw badkamer. Wij denken hier graag in mee ook op het technisch vlak.  Een regendouche stelt bijvoorbeeld bepaalde eisen aan uw warmwatercapaciteit. Wij zorgen ervoor dat u op technisch gebied nooit voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens het badkamer verbouwen. Vakkundig een badkamer verbouwen is immers ons vak!

Bij een gehele renovatie wordt eerst uw oude badkamer gesloopt, dit kunnen wij verzorgen maaar u kunt dit ook zelf doen. Hierna volgt de opbouw van de badkamer en de voorbereiding voor plaatsing van de sanitair onderdelen. 

Ook bijkomende werkzaamheden, zoals wandjes zetten, elektra aanleggen, tegelwerk en stucwerk worden door ons verzorgd.

Maar ook voor het specialistisch plaatsingswerk van whirlpool baden, stoomcabines en saunas hebben wij de kennis in huis. 

Losse installatie

De badkamerproducten die u bij ons heeft gekocht kunnen wij ook installeren. Vaak lukt installatie van deze artikelen binnen 2-4 weken

Wij verzorgen de separate installatie van uw bij ons nieuw aangekochte:

  1. Badkamermeubel
  2. Inloopdouche
  3. Spiegel
  4. Douchecabine
  5. Radiator
  6. Stoomcabine
  7. Regendouche, wastafelkranen
Voor het gebruik maken van deze dienst is het van belang dat bijvoorbeeld het leidingwerk op de juiste plek zit. Hak en breekwerk, tegelwerk of het verplaatsen van leidingen is niet mogelijk. 
To Top