Douchepanelen

  Desc

  10 Items

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  10 Items

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Douchepanelen

  Hornbad heeft een divers assortiment van vrijstaande badkranen,  kranen, stortdouches, douchepanelen, douchekolommen, badkranen van een groot aantal bekende merken. Met alle leveranciers hebben wij goede contacten waardoor wij zeer leuke prijzen kunnen berekenen voor de bekende merkkranen. Een kleine greep van onze collectie bestaat uit: Grohe, Hans Grohe, Kludi, Tress, Steinberg, Brauer. Deze merken staan garant voor mooie modellen en kwaliteitskranen. Hornbad heeft veel van die douchekolommen en douchepanelen op voorraad of zijn deze zeer snel leverbaar. De douchekolommen en douchepanelen zijn echte wellness en zorgen voor een luxe in uw badkamer. Naast het gewone douche onder de stortdouche zijn de kolommen veelal uitgerust met een handdouche maar ook met  massagestralen en een heerlijke water val. Op de kolommen en douchepanelen zit minimaal 3 jaar garantie.

  Naast deze bekende merken, verkoopt Hornbad haar eigen kranen lijnen, deze worden gemaakt in de bekende fabrieken, maar dan speciaal voor Hornbad. Voordeel van deze lijnen zijn, zeer scherpe prijzen zonder dat er wordt af gedaan aan de kwaliteit van de douchepanelen. Deze kranen hebben wij in diverse groepen, zoals klassiek en modern. Deze zijn in gehele lijnen verkrijgbaar, waardoor in de douche en op het badmeubel dezelfde stijl kranen gehanteerd kunnen worden. Hierbij kunt u onder andere denken aan inbouwkranen, bidet kranen, fontein kranen en zelfs keuken kranen.

  Hornbad heeft een compleet assortiment van douchekolommen, douchepanelen, stortdouches.... De douchegarnituren van Hornbad zijn geselecteerd op design, kwaliteit, gebruiksvriendelijkeheid en uiteraard de prijs. Hornbad is de GOEDKOOPSTE winkel voor uw douchegarnituur.

  To Top