Stoomcabine EAGO F12 serie

  Desc

  Items 1-12 van 23

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  Items 1-12 van 23

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Onze nieuwste selectie van stoomcabines de F12 serie is ontworpen zonder achterwand. De stoomgenerator is geïntegreerd in het douche panel, hierdoor blijft de betegelde achterwand in de badkamer nog steeds zichtbaar. In tegenstelling tot alle andere stoomcabines die op de markt verkrijgbaar zijn, biedt deze serie een zeer speciale en gepatenteerde functie: De verdeling van de stoom in de cabine wordt elektronisch geregeld. Daarom heerst voor het eerst in deze stoomcabines zowel boven als onder een gelijkmatige temperatuur. Met het bedieningspaneel in het douche panel, kunt u alle functies van de douche, radio, MP3 en ozon desinfectie regelen. De stoomcabines zijn verkrijgbaar met een zwart of puur wit douche paneel. U kunt deze direct op de grond of op een massieve mineraal gegoten douchebak plaatsen.

  Bijna een klassieker. Onze meest verkochte stoomcabines zijn douches in de vorm van een douchecabine met volledig gesloten achterwand. Desondanks, of misschien juiste wegen de achterwand zien de stoomcabines er erg discreet uit en kunnen worden geïntegreerd in vrijwel elke badkamer. De standaard versie is voorzien van een hemel met subtiele kleur lichteffecten. Hier gaan de kleuren soepel in elkaar over door de fader. Optionele zijn de stoomcabines met een verlichte achterwanden verkrijgbaar. Radio, MP3 via USB -stick, ozon desinfectie en een digitale temperatuur weergave ronden de functionaliteit van deze serie af. U kunt deze direct op de grond of op een optionele mineraal gegoten douchebak plaatsen. De douchbak is kunt u als lage of hoge plaatsen.

  Innovatieve technologie en hoog gebruiksgemak

  Als producent van op maat gemaakte wellness concepten voor de badkamer heeft EAGO naast stoomdouches ook kranen, badmeubels, wastafels en whirlpools, die de inrichting van uw badkamer optimaal voltooien. Innovatieve technologie en een hoog gebruiksgemak zijn de kenmerken van alle producten van de EAGO badexpert. Wij leveren onze producten af in voorgeïnstalleerde onderdelen en door het intelligente plug-in systeem is de montage heel eenvoudig. Kies nu voor jarenlang plezier met een EAGO stoomdouche uit de F12-serie, deze vindt u tegen een scherpe prijs in onze online badkamerwinkel.

  EAGO F12- serie stoomdouches voor uw badkamerHaal meer uit uw badkamer en maak van het dagelijkse ritueel een spabeleving met onze mooie F12-serie stoomdouche van EAGO. Naast het gebruikelijke douchen voegt de stoomdouche middels het sauna effect en de massagefuncties meer wellness mogelijkheden toe, een echte spa bij u thuis. De hoogwaardige EAGO stoomdouches combineren eenvoudig en tijdloos design met geavanceerde technologie. Met onze luxe douches haalt u alle comfort en ontspanning in uw eigen huis.

  To Top