Stoomcabine EAGO F6 serie

  Desc

  6 Items

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  6 Items

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  De EAGO stoomcabines uit de F6-serie: wellness voor uw badkamer

  Deze uitzonderlijke douche verleidt niet alleen tot ultieme lichaamsverzorging maar ook tot het totaal relaxen na een drukke dag. Als u al een tijdje van plan bent om uw badkamer met een wellness douche te verfraaien, wordt u van onze EAGO F6-serie stoomdouche zeker enthousiast. Deze scoort hoge ogen door een eenvoudig design, een uitstekende bouwkwaliteit en een unieke prijs.

  Met een stahoogte van ongeveer twee meter is de douche ook geschikt voor langere mensen.

  Reiniging voor lichaam en geest
  De geïntegreerde stoomgenerator in onze F6-serie stoomdouches zorgt voor hete stoom in de douchecabine: dus net als in de sauna zullen uw vermoeide spieren ontspannen en wordt uw huid grondig schoon. Onder een stoomdouche laat u niet alleen de alledaagse stress achter u, het immuunsysteem wordt tegelijkertijd versterkt – verkoudheid in de winter is vanaf nu verleden tijd. Het douchen wordt uiteindelijk zelfs tot een sensuele ervaring dankzij de ingebouwde regendouche. Door veel kleine sproeiers valt het water op uw huid net als een regenbui in de open lucht.

  Hoogwaardige sanitair producten
  Heeft u al gekozen voor een kwaliteits stoomdouche uit onze F6-serie? Onze stoomdouche wordt in voorgeïnstalleerde onderdelen bij u thuis afgeleverd, zodat u ze eenvoudig zelf in elkaar kunt zetten. Indien gewenst, helpen wij u graag met de montage van uw nieuwe wellness douche. EAGO kan u, als uw partner in hoogwaardige badproducten, ook na afloop van de garantietermijn een uitgebreide voorraad van reserveonderdelen direct uit eigen magazijn leveren. U zult van onze stoomdouches lang kunnen genieten- we hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw EAGO wellness douche.


  To Top