Stoomcabine EAGO F8 serie

  Desc

  Items 1-12 van 17

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  Items 1-12 van 17

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Heeft u al eens gedacht aan een stoomcabine? Een stoomcabine is erg bevorderend voor de bloedsomloop en helpt uw lichaam afvalstoffen te verwijderen. De cabines zijn voorzien van veel verschillende opties, zoals een regendouche, massagejets, LED-verlichting of zelfs bluetooth. Of wilt u misschien een stoomcabine met een bad?

  Een hoge kwaliteit stoomcabine en toch betaalbaar voor iedereen, dit vind u in de Classic Edition van onze F8 serie stoomcabines. Met deze modellen bieden wij de volledige functionaliteit van een stoomcabine tegen een betaalbare prijs. Het begint met de grote regendouche, hier heeft u het gevoel van een tropisch regenbui, de kranen met thermostaat, de radio is alles verkrijgbaar wat uw hartje begeert. De krachtige en volledig ingekapseld 3 kW stoomgenerator is van zeer hoge kwaliteit, duurzaam en onderhoudsarm.

  Dankzij een slim systeem kan de douche ontkalkt worden van binnenuit zonder dat de douche van de muur moet worden verplaatst.

  De Premium Editie van onze F8 serie stoomcabines de F8 biedt uw solide een constructie. Het aluminium frame is consequent doorgetrokken naar de douchebak. Dit resulteert in een prachtige en unieke look. De uitneembare houten vloer laat een gevoel van vakantie opkomen. Ook technisch is de Premium Edition is opgewaardeerd. Beginnend met het omgevingslicht in het plafond, de van binnen uit verwijderbare achterwand maak service heel erg gemakkelijk. De F8 serie is hier duidelijk verder ontwikkeld worden.

  De stoomcabines DZ972F8 en DZ972-1F8 zijn speciaal ontworpen om een douche volledig te integreren in een muur. Het uiterlijk is indrukwekkend – van buiten is er geen dak meer zichtbaar. Samen genieten van een douche, met de breedte van 120 cm of 150 cm heeft u hier gezamenlijk plaats voor. Omdat hier geen douchebak gebruikt word is de instap erg laag. Wij kunnen deze stoomcabine ook voor u op maat maken, spreek ons hier op aan. Net als alle stoomcabines van de F8-serie, zijn deze modellen verkrijgbaar met een zwarte of wit satijne achterwand.

  To Top