Tegels

Desc

Items 1-12 van 365

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-12 van 365

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Tegels

Een goede basis voor uw interieur

Kleurrijk, sober, modern of juist traditioneel. Tegels vormen een goede basis voor elk interieur. Of het nu gaat om een badkamer of een andere ruimte in huis, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast hebben tegels veel voordelen. Zo zijn ze duurzaam, eenvoudig schoon te houden en verkrijgbaar in enorm veel verschillende maten en kleuren. Daarnaast is het mogelijk om vloerverwarming aan te brengen onder de tegels.

Hornbad heeft een grote showroom waarin tegels in veel opstellingen, vlakken en sampels gepresenteerd worden. Kom bij ons langs en zoek uw tegels uit. Hieronder vindt u al een voorproefje van onze collectie.

Of u nu op zoek bent naar nieuwe vloertegels, wandtegels of een houten vloer, bij Hornbad Keramiek bent u aan het juiste adres. In onze showrooms in Leiden en Capelle aan de IJssel aan de rand van Rotterdam vindt u een ruim assortiment van kwaliteitsproducten. Hier vindt u ongetwijfeld de vloer of wandbekleding die u zoekt, wat uw woonstijl ook is. Wanneer komt u bij ons langs? Onze adviseurs staan voor u klaar.

To Top