Hornbad heeft een zeer breed scala aan douchecabines en inloopdouches

Douches en douchecabines zijn er in vele maten en uitvoeringen te krijgen. Douchecabines in standaard maatvoeringen maar uiteraard behoord maatwerk ook tot de mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een zogenaamde 5-hoek douche, vierkante douchehoek, langwerpige douchewand? Hornbad heeft hier tal van mogelijkheden. Wilt u een douchewand met antikalk behandeling of zonder antikalk behandeling. Voordeel van deze behandeling is dat uw glaswand vele malen beter en makkelijker schoon te houden is. 

Naast de echt afgesloten cabines hebben wij ook ruime keuze op het gebied van nisdeuren, slide douche cabinesschuifwanden, pendeldeuren, etc. Ook deze modellen zijn leverbaar in standaarduitvoeringen. De standaard uitvoeringen zijn veelal snel en uit voorraad leverbaar. De maatwerk varianten hebben levertijden die variaren van 4-8weken. 

De inloopdouche is een specialisatie van Hornbad. Van zeer scherp geprijzde tot unieke en prachtig vorm gegeven inloop douche wanden behoren tot de mogelijkheid bij Hornbad. 

Het echte relaxe na een drukke werk dag behoord ook tot de mogelijkheden met een stoomdouche van Hornbad. De stoomdouche cabines van Hornbad zijn zeer rijk uit gerust. En u kunt hier in alle weldaad de werkdag overdenken en ontspannen van alle stres. De stoomcabines zijn onder andere uitgerust met stortdouche, handdouche, massagejets, stoomfunctie en kleuren therapie. 

 

 

;

 

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.