Afvoeren

Desc

Items 1-12 van 99

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-12 van 99

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Afvoeren

Ook op zoek naar een badkamerafvoer? Wij hebben een groot assortiment afvoeren. Dat kan gaan over de afvoer voor uw ligbadbadkamermeubeldouchebakstoomcabinewhirlpool bad of vrijstaand bad

Afvoerpluggen

Heeft u een afvoerplug nodig? Dan zit u op de juiste website. De functie van een afvoerplug is om het water dat in de fontein, wasbak, of opbouwwaskom komt te stoppen, zodat het niet doorloopt naar de sifon. Handig om u bijvoorbeeld nat te scheren of een handwas te doen in de wasbak. 

Sifons

Ook wel waterslot of zwanenhals genoemd. Hornbad heeft ze voor diverse toepassingen. En van diverse merken zoals: Sanistar, Viega, Plieger, McAlpine, etc. Of u nu zoekt naar een standaard sifon of een luxe bekersifon? Dan bent u bij Hornbad aan het juiste adres. 

Douchebakafvoeren

Bij een douchebak hoort een douchebakafvoer, hiermee wordt het water immers afgevoerd. Hier zijn diverse types in en diverse maatvoeringen. 

Badafvoeren

Voor een bad is ook een afvoer nodig, ook wel de overloop genaamd. Ieder bad heeft zo weer zijn eigen benodigde type afvoer. Een vrijstaand bad heeft weer een geheel andere afvoer nodig dan een whirlpool bad. 

Douchegoten

De populaire inloopdouche kan op een douchebak of direct op de vloer geplaatst worden. Als hij direct op de vloer wordt geplaatst wordt veelal gebruik gemaakt van de douchegoot. Hornbad heeft diverse types douchegoten in haar assortiment. Van merken als Sanistar en Easydrain.

To Top