Badkamerspiegels

Desc

Items 1-12 van 24

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-12 van 24

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Badkamerspiegels

Een badkamerspiegel is absoluut noodzakelijk in de badkamer. U gebruikt de spiegel dagelijks om uw haren te kammen of uw make-up te doen. We hebben in ons assortiment een groot aantal spiegels. U kunt kiezen uit verschillende modellen en designs. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een platte spiegel die bijna in de muur verwerkt lijkt te zijn. Of u kiest voor een dikke spiegel waarin verlichting verwerkt is. Een badkamerspiegel met verlichting is ideaal als u gelijktijdig een lampje aan wilt doen. In ons assortiment hebben we verschillende opties waar u uit kan kiezen. Heeft u een vraag over ons assortiment? Dan kunt u altijd contact opnemen met Hornbad. Wij staan u graag te woord over ons assortiment met spiegels

Badkamerspiegel met verlichting

Een badkamerspiegel met verlichting is absoluut een luxe in uw badkamer. In de spiegel zijn LED strips verwerkt die voor een prachtig licht zorgen. Ideaal als u bijvoorbeeld extra licht nodig heeft voor het bijwerken van uw make-up. De LED strips kunnen verwerkt zijn in de spiegel zelf of aan de zijkanten van spiegel. De badkamerspiegel lijkt hierdoor voorzien van een lijst met verlichting. Dit zorgt vooral voor sfeer en extra licht als u voor de spiegel staat. Het voordeel van LED is dat de lampen weinig energie verbruiken. U merkt het bijna niet in de energiekosten. Het is zelfs mogelijk om een bewegingssensor op de spiegel te zetten. Zodra u voor de spiegel staat gaan de lampen automatisch aan. Als u wegloopt gaan de lampen weer uit. U vergeet zo nooit meer de verlichting uit te doen.

Badkamerspiegel met LED verlichting

Een badkamerspiegel met LED verlichting is ideaal als u een extra lampje nodig heeft in de badkamer. LED is energiezuinig en geeft helder licht. U heeft weinig spanning nodig om de lamp te laten branden. In de badkamer zijn er specifieke eisen aan het stroomverbruik. Het is verboden om dichtbij uw kraan of douche lampen te hangen op 220 volt. Met LED kan u prima de badkamerspiegel verlichten op slechts 12 volt. Dit is laagspanning en toegestaan in de badkamer. Het is handig om hier rekening mee te houden als u een badkamerspiegel met LED verlichting besteld. Kijk vooral waar u de spiegel precies gaat plaatsen en of deze voldoet aan de stroomeisen. 

Badkamerspiegel met verwarming

Het nadeel van een badkamerspiegel in de badkamer is dat deze snel beslaat. Door vocht en condens ziet u helemaal niets meer in de spiegel. Dit is niet handig als u graag uw haren wilt kammen of uw make-up wilt bijwerken. De ideale oplossing hiertegen is een badkamerspiegel met verwarming. Na het douchen zet u even de verwarming van uw spiegel aan. Binnen een paar tellen trekt de condens op uw spiegel weg. U kan zonder problemen uw make-up bijwerken zonder eerst condens van uw spiegel te halen. Het is een handige gadget voor een badkamerspiegel. Uiteraard kan u bij Hornbad terecht om uw eigen verwarming voor de spiegel te bestellen

Badkamerspiegel vergroot uw badkamer

De meeste mensen kiezen voor een badkamerspiegel boven de wastafel. U kan een spiegel eventueel ook gebruiken om uw badkamer groter te laten lijken. Op het punt waar u de badkamer binnenkomt kan u recht vooruit een grote spiegelwand plaatsen. Door de weerspiegeling lijkt uw badkamer soms wel een meter groter. Het is een leuk speels effect om te gebruiken in een kleine badkamer. 

Badkamerspiegel rond

Een badkamerspiegel verkopen we in verschillende vormen en afmetingen. Nog altijd spreekt een badkamerspiegel rond tot de verbeelding. Uiteraard hebben we ook een aantal ronde spiegels die prachtig boven de wastafel gehangen kunnen worden. U kan eventueel ook een kleine ronde spiegel plaatsen als cosmeticaspiegel of scheerspiegel. Deze spiegels vergroten het gezicht en geven zo een goed beeld van uw gezicht. U ziet zo precies wat u aan het doen bent. 

Badkamerspiegel kopen in ons uitgebreide assortiment

Wilt u een badkamerspiegel kopen? Dan zit u bij Hornbad helemaal goed. We hebben een groot assortiment met spiegels om uw badkamer af te maken. Wilt u hierbij een persoonlijk advies? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers en we helpen u graag verder.

To Top