Inloopdouche

  Desc

  Items 1-12 van 49

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  1. Inloopdouche 120cm + zijwand 30cm
   Inloopdouche 120cm + zijwand 30cm
   Speciale prijs € 499,00 Normale prijs € 599,00
  Desc

  Items 1-12 van 49

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Inloopdouche

  Een inloopdouche staat voor; ruimte en luxe. De laatste jaren is hij daarom ook enorm veel verkocht als doucheruimte in de badkamer en hij staat bij vele nog steeds op de lijst om gekocht te worden. In tegenstelling tot jaren geleden is de inloopdouche nu betaalbaar geworden. Bij Hornbad betaalt u 50-75% minder dan de A-merken voor een prachtige en kwalitatief perfecte inloopdouche. Deze prijzen zijn met name mogelijk door het grote inkoopvolume en de standaardisering in de maatvoeringen. De inloopdouche, net zoals de douchecabines en douchedeuren, zijn 2 meter hoog. Hiernaast zijn uiteraard ook inloopwanden die exact voldoen aan uw wensen. Hierbij valt te denken aan de kleur van het profiel, chroom hoogglans, matchroom of wit zijn hier voorbeelden van. Maar uiteraard kunt u ook denken aan maatwerk qua maatvoeringen en aan matglas of gotisch glas. Basisfunctie van de inloopdouche is om spatwater tegen te gaan, maar het grote voordeel is een ruimtelijk idee creëren en de badkamer een moderne uitstraling geven. De inloopdouche, douchecabine of nis wordt afgemaakt door de keuze van de juiste regendouche, inbouwkraan of stortdouche. Uiteraard vindt u hiervan op Hornbad.nl een groot aantal voorbeelden die wij kunnen leveren aan u.  Hornbad, de sanitairwinkel voor uw whirlpoolvrijstaande design bad, of stoomcabine.

  Inloopdouche maken in uw badkamer

  Een inloopdouche maken heeft als voordeel dat uw douche volledig gelijkvloers is. U hoeft geen bak of drempel te plaatsen in de ruimte waarin u gaat douchen. Daarbij ziet uw badkamer er strakker uit met een inloopdouche. De tegels van uw vloer kan u bijvoorbeeld in dezelfde stijl leggen, waardoor uw douche als het ware overloopt in de badkamer. Om te voorkomen dat het water alle kanten op spettert kan u een douchewand inloopdouche plaatsen. De douchewanden houden het water tegen tijdens het douchen. Een douchewand inloopdouche kan u van steen, badkamertegels of glas maken. Door te kiezen voor glas oogt uw badkamer groter.

  Afmetingen inloopdouche in uw badkamer

  In principe kan u een inloopdouche maken in verschillende afmetingen. Alleen voor de douchewand inloopdouche is het belangrijk om u aan standaardafmetingen inloopdouche te houden. Wij verkopen wanden vanaf 90 cm tot 160 cm. Als u de douche volledig van glas maakt moeten de panelen wel in de juiste afmetingen verkrijgbaar zijn. Wilt u iets meer vrijheid in de afmetingen inloopdouche? Dan kan u eventueel een inloopdouche met deur plaatsen. U kan uw wanden volledig zelf op maat van uw badkamer maken. Vervolgens sluit u de wanden af met een glazen deur om het water tegen te houden. 

  Douchewand inloopdouche uitzoeken

  In uw nieuwe badkamer wilt u graag een inloopdouche maken. U heeft geen zin om elke dag te dweilen, dus wilt u graag een douchewand inloopdouche uitzoeken. In ons assortiment verkopen we diverse merken douchewanden voor uw nieuwe inloopdouche. Laat u inspireren door de verschillende designs en kies bijvoorbeeld voor een douchewand zonder profiel. U kijkt zo recht door het glas heen richting uw douche. Bent u meer op zoek naar een industriële stijl in uw badkamer? Zelfs dit kunt u creëren met uw nieuwe douchewand. Bijvoorbeeld door een douchewand met een zwart frame te plaatsen. Uiteraard zijn de wanden verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

  Inloopdouche met deur

  Wilt u liever geen inloopdouche volledig gemaakt uit glas? Een inloopdouche met deur is de oplossing waarbij u alleen een deur plaatst. U kan de rest van de wanden maken van uw eigen badkamertegels. Uw badkamer loopt zo in één geheel over. Met de deur sluit uw de douchewanden af en houdt u het water binnen uw inloopdouche. U voorkomt zo een waterballet in uw eigen badkamer. 

  Inloopdouche kopen voor uw badkamer

  Bij ons kunt u terecht voor een inloopdouche voor uw badkamer. U kunt bij ons alle benodigdheden aanschaffen voor uw nieuwe badkamer. Een inloopdouche kopen bestaat uit niets meer dan: douchewanden, douchekraan, douchekop en een drain. Voor de rest is het belangrijk dat de doucheruimte waterdicht gemaakt wordt en voorzien van badkamertegels. De badkamervloer moet tevens onder een hellingshoek gelegd worden, zodat het water richting de drain loopt. Voor de rest kunt u nog jaren genieten van uw nieuwe inloopdouche. Heeft u advies nodig bij een inloopdouche kopen? Wij helpen u graag met een deskundig advies op maat. Bestel snel op Hornbad.nl!

  To Top