Nisdeuren en -wanden

  Desc

  Items 1-12 van 21

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  Items 1-12 van 21

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Nisdeuren en -wanden

  Op zoek naar douchedeuren of douchewanden? Hornbad heeft een divers assortiment, veel standaarden in maten betreffende douchedeuren maar ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht.

  Heeft u onlangs een nieuw huis gekocht of gebouwd en wilt u deze gaan voorzien van een moderne doucheruimte? Het enige wat u nog mist in uw droombadkamer is een fraaie douchedeur waarmee uw douchehoek compleet wordt. De Sanitair winkel van de randstad: Hornbad.nl begrijpt als geen ander dat bij het inrichten van een nieuw huis de badkamer niet het enige is dat aangepakt moet worden. Daarom wil Hornbad ook voor ieder budget een passende douchedeur aanbieden en deze kan u dan ook zien in showroom. Bent u op zoek naar een douchedeur met chromen frame, of heeft een douchedeur met helder glas uw voorkeur? Hornbad kan elke gewenste douchedeur leveren in alle soorten en maten en van alle fabrikanten. Douche deuren en douche wanden zijn niet alleen functioneel. Door de juiste keuze kunt u zorgen voor een sfeervolle omgeving in uw badkamer. De producten van Hornbad zijn in vele variaties te krijgen: een douchedeur voor uw nis maar in deze nis kan ook een schuifwand komen uiteraard valt te denken aan de inloopdouche. De deur in de nis kan een schuif/klap systeem worden maar ook enkel een klapdeur. Tevens zijn deze deuren voor in de badkamer ook op maat te maken; hierbij valt niet alleen te denken aan de breedte maar ook als u beperkte hoogte heeft.  

  Douchedeuren koopt u voordelig bij HornBad.nl. Bekijk hier het overzicht van onze douchedeuren. Bestellen kan via mail en telefonisch maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom!

  To Top