Douchedeuren

  Desc

  Items 1-12 van 25

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  1. HB design pendeldeur 80
   HB design pendeldeur 80
   Speciale prijs € 379,00 Normale prijs € 399,00
  2. Nisdeur matglas 90cm
   Nisdeur matglas 90cm
   Speciale prijs € 399,00 Normale prijs € 429,00
  Desc

  Items 1-12 van 25

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Douchedeur

  Een douchedeur maakt uw nieuwe inloopdouche helemaal af. Als u een inloopdouche maakt met douchewanden, dan ontbreekt er vaak nog een deur. Met een deur kan u de douche afsluiten en blijft het water binnen uw doucheruimte. Dit bespaart u een hoop water buiten de douche. Een extra voordeel is dat het lekker warm onder uw douche blijft. Hornbad heeft een ruim assortiment met douchedeuren om uit te kiezen. We kunnen in vrijwel iedere gewenste maat een deur leveren. De kleinste deur is 70 cm tot maximaal 180 cm. Hierbij leveren we al douchedeuren vanaf € 264. 

  Doorzichtige douchedeur plaatsen

  Een douchedeur is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. U kan hierbij eventueel kiezen voor een doorzichtige douchedeur. Vooral als uw badkamer niet al te groot is kan dit slim zijn. Bij een badkamer met weinig ruimte lijkt een doucheruimte optisch groter met een doorzichtige deur. U kan gewoon door de douchedeur heenkijken. Bent u geen voorstander van een volledig doorzichtige douchedeur? Eventueel kan u in ons assortiment kiezen uit diverse kleuren glas.

  Goedkope douchedeur

  U heeft een nieuwe douchedeur nodig, maar u heeft geen groot budget voor de aanschaf. In eerste instantie was u namelijk niet van plan een deur te plaatsen. Gelukkig kan u bij Hornbad altijd terecht voor een goedkope douchedeur. Vanaf € 264 kan u bij ons al een douchedeur kopen.

  Douchedeur op maat

  Als u zelf een inloopdouche maakt heeft u misschien een afwijkende maat. U heeft geen standaard douchecabine waar een deur in geplaatst moet worden. Een douchedeur op maat is de perfecte oplossing om uw inloopdouche af te sluiten. Bij Hornbad kan u terecht voor innovatieve deuren die volledig op maat gemaakt worden. We kunnen hierbij eventueel werken met ruimtebesparende deuren met een kleine rotatiecirkel. Handig als u geen grote badkamer heeft en u de inloopdouche wel graag wilt afsluiten met een douchedeur. 

  Douchedeur 70 cm

  Als uw badkamer niet al te groot is kan u geen gigantische douchedeur tussen uw douchewanden plaatsen. Een douchedeur 70 cm is de ideale oplossing om ruimte te besparen. Wij hebben deze kleine maat standaard in ons assortiment opgenomen. U kan hierbij zelfs kiezen uit verschillende glassoorten. Wilt u bijvoorbeeld niet een volledig doorzichtige ruit? Dan kunt u voor rookglas kiezen. Rookglas past perfect bij de moderne badkamer en geeft een chique uitstraling. 

  Douchedeur 80 cm

  Een vrij standaardmaat voor een inloopdouche is 80 cm. Bij een douchedeur 80 cm moet uw inloopdouche uiteraard wel iets groter zijn anders past de deur niet. Bij een 80 cm douchedeur kunt u overigens kiezen uit een schuifdeur of draaideur. Als u bijvoorbeeld weinig ruimte heeft om de deur te openen, dan is een schuifdeur de oplossing. De deur neemt geen ruimte in beslag als u deze openschuift. 

  Douchedeur 90 cm

  Wilt u een extra grote opening bij uw inloopdouche? Met een douchedeur 90 cm laat u de inloopdouche optisch groter lijken. De grote deur zorgt ervoor dat u het idee heeft dat u een mega inloopdouche instapt. Uiteraard moet de deur wel goed passen binnen uw zelfgemaakte inloopdouche. Twijfelt u of douchedeur 90 cm gaat passen? Hornbad kan u altijd adviseren welke deur het beste in uw badkamer past. Eventueel maken we een douchedeur op maat als de standaardmaten niet passen. 

  Glazen douchedeur zorgt voor extra ruimte

  Bij een kleine badkamer is de glazen douchedeur de ideale oplossing voor extra ruimte in de badkamer. Dankzij glas lijkt het alsof uw badkamer een stuk groter is. Het enige nadeel van glas is dat u geen zin heeft om dagelijks de douchedeur schoon te maken. Gelukkig hoeft dit niet meer dankzij innovatief NANO glas. Bij NANO glas blijven zeepresten niet kleven en blijven er geen sporen achter op het glas. De douchedeur blijft zo netjes bij veelvuldig gebruik. Uiteraard kunt u bij Hornbad terecht voor NANO glas. 

  Douchedeur kopen

  Wilt u een nieuwe douchedeur kopen? Bij Hornbad bekijkt u het complete assortiment online. Komt u er niet uit welke deur het beste in uw badkamer of inloopdouche past? Wij helpen u graag op weg. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw nieuwe douchedeur. 

  To Top