Douche

Desc

Items 1-12 van 147

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-12 van 147

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Douche

Wilt u thuis optimaal tot rust komen? Dan kan in een stoom douche cabine van Hornbad in Zoeterwoude-Rijndijk.  De stoomcabines zijn standaard rijk uitgerust met vele functies, zoals uiteraard de stoomfunctie, stortdouche, handdouche, rugmassage-stralen, verlichting, radio, etc. De stoomcabines zijn zelfs leverbaar met een whirlpoolbad combinatie. De stoomdouchecabines bij Hornbad zijn nog betaalbaar en betrouwbaar. De cabines zijn allemaal voorzien van het standaard CE keurmerk maar ook het strengere Duitse TUV keurmerk. Hornbad heeft een groot assortiment op het gebied van stomen. De ultieme wellness ervaring, niet alleen een heerlijke stoomdouche in uw badkamer maar in dezelfde ruimte ook een infrarood functie. 

Douchecabines

Bent u op zoek naar een voordelige douchecabine? Of juist naar een luxe douchecabine? Bij Hornbad is dit allemaal mogelijk, en wij hebben dan ook een zeer ruim aanbod in douchecabines. Het is zelfs mogelijk om betaalbaar maatwerk bij Hornbad te bestellen. De douchecabine zorgt voor een luxe uitstraling in uw badkamer. En deze douche cabine zorgt er voor dat de rest van uw badkamer, waaronder uw badmeubel niet nat worden. Naast maatwerk zijn er ook keuzes in type glas, kleur van het profiel, of juist geen profiel wat enorm populair is op het moment en hoogtes. Veel van de douchecabines zijn snel leverbaar; veel zelfs uit voorraad. Wilt u een speciale douchecabine dan kan er een levertijd op zitten. Onze douchecabines zijn van verschillende merken en komen uit onder andere Duitsland en Italië. Hornbad heeft ook een assortiment gesloten douchecabines. Dit is een complete zogenaamde standalone cabine, voorzien van schuifdeuren of een klapwand en achterwanden. Een ideale oplossing als u niet wilt tegelen; deze cabine is er namelijk strak tegen de muur plaatsbaar.

Gesloten douchecabines

Het handige van een gesloten douchecabine ook wel complete douchecabine genoemd, is dat hij plaatsbaar is in elke ruimte. Hij is rondom dicht, waarbij de achterwanden niet doorzichtig zijn. Veel bijkomend voordeel van de gesloten douchecabines is dat u bij vervanging van uw oude douchecabine niet de tegels hoeft te vervangen. Dit type cabine is immers met de stelpoten in elke hoek en sanitaire ruimte plaatsbaar. De cabines zijn hiernaast zeer compleet uitgerust met onder andere een stortdouche, handdouche en zeeprekje. Sommige zijn zelfs voorzien van verlichting en radio functie. 

Nisdeuren en niswanden

Douche nisdeuren en wanden voor in een nis. Zo’n nis in uw badkamer is prachtig om te zien, maar vind maar eens een nisdeur, niswand of douchewand dit afscheid van de rest van uw badkamer. Hornbad heeft deze wanden te kust en te keur. Uiteraard zijn ze allemaal standaard voorzien van veiligheidsglas. Op het gebied van nisdeuren en niswanden zijn diverse mogelijkheden; een vaste wand en een klap wand, een zogenaamde harmonica deur, een schuifdeur. En dan is er nog de mogelijkheid om een keuze te maken in type/bewerking van het glas en de kleur van het profiel. Hornbad heeft deze wanden voor scherpe prijzen waarmee u uw badkamer kunt inrichten tot maatwerk aan toe.

Douchegoten en afvoeren

Een douchegoot zorgt er voor dat het water in uw doucheruimte wordt weg geloodst naar uw afvoer. Bent u op zoek naar een betaalbare douchegoot? Of douchegoten voor uw badkamer? De douchegoot is de perfecte afwerking voor uw inloopdouche. Douchegoten en doucheputten zijn er in vele maten en uitvoeringen; specifiek geschikt voor in de hoek, als tegel drain of met een rooster. Een RVS doucheput of douchegoot wordt in de vloer gestort en zo heeft u geen douchebak nodig. Onze douchegoten van het merk Sanistar zijn uit voorraad leverbaar en voorzien van een stankslot en pootjes waardoor hij eenvoudig horizontaal is te stellen.

Inloop douches

Wat een enorme trend is de inloopdouche geworden, in een aantal jaar heeft de inloopdouche een enorm marktaandeel verovert. En is hij in vele badkamers te vinden. Bij Hornbad vindt u dan ook alles op het gebied van de inloopdouche. Inmiddels zijn wij dan ook de meest betaalbare inloopdouche leverancier van Nederland. Het grote voordeel van een inloopdouche is dat uw makkelijke kunt schoonmaken en het ruimtelijke effect in uw badkamer. Een inloopdouche kan geheel naar uw eigen wens worden samengesteld. Lengte, hoogte, kleur van het profiel, dikte van het glas en type van het glas zijn door u zelf aan te geven.

Douchebakken

Bent u op zoek naar een douchebak? Hornbad heeft diverse types douchebakken, de standaard bakken maar uiteraard ook de lage douchebak ontbreekt niet in ons assortiment. Hiernaast hebben wij ook een product reeks in douchebakken van hardsteen. 

Douchegordijn 

Bekijk hier de greep uit douchegordijnen uit het assortiment van Hornbad. Het alom bekende douchegordijn is de eenvoudigste en simpelste douche afschijding die er is. Maak er dan wel wat leuks en unieks van is de mening van Hornbad. 

To Top