RVS douchegoot met flens

  Desc

  Items 1-12 van 44

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  Items 1-12 van 44

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  RVS douchegoot met flens

  Douchegoot met vloerflens

  Een flens zorgt voor een betere waterafdichting van de douchegoot. Het is een platte rand die aan de buitenkant van de douchegoot is gevestigd. Een douchegoot met vloerflens heeft als nadeel dat er sprake kan zijn van een verhoging. Dit komt door de bevestigingsmaterialen die aan de muur of de vloer moeten worden aangebracht. Zolang de douchegoot met vloerflens over stelpoten beschikt, is dit nadeel niet van toepassing. Met stelpoten kun je namelijk de hoogte van de douchegoot beter instellen. Stelpoten zijn steeds vaker te vinden bij een douchegoot met een vloerflens.

  Douchegoten

  Elke badkamer met een douche heeft een afvoer nodig, of het nu een putje of een douchegoot is. De douchegoten zijn ervoor gemaakt om het water goed af te voeren maar ook een mooi en strak uiterlijk aan uw douche te geven.

  Douchegoot van RVS

  Alle doucheputjes en douchegoten zijn gemaakt van RVS hier door blijven ze lang goed en erg mooi. De doucheroosters en doucheputjes zijn makkelijk te monteren en behouden het strakke uiterlijk van uw douche.

  Koop uw douchegoot bij Hornbad

  Waarom u nu bij Hornbad een douchegoot moet kopen? Niet alleen omdat wij de beste prijs hebben; u kunt hier zowel online als bij onze vestigingen naast het kopen van een douchegoot ook terecht voor tegels en bijvoorbeeld wastafelkranen. Wij hebben een compleet assortiment voor erg aantrekkelijke prijzen!

  Doucheput

  Bent u op zoek naar een doucheput voor in uw doucheruimte? 

  Een goede afvoer is essentieel in elke badkamer. Dankzij een doucheput wordt het overtollige water snel en vloeiend afgevoerd. In de webwinkel van Hornbad vindt u oplossingen die zowel stijlvol als praktisch zijn. In ons assortiment komen doucheputten voor van zowel PVC als roestvrijstaal. U kunt kiezen voor het materiaal dat voor u het meest efficiënt is en/of het beste past in het design van uw badkamer. Voor een doucheput zit u gebeiteld bij Hornbad!

  RVS douchegoot zwart

  Mat zwarte rvs douchegoot met flens en uitneembaar sifon in de kleur mat zwart en voorzien van rooster

  Mat Zwart ! De trend van dit moment. Zwart is een persoonlijke smaak maar kan nagenoeg met elk kleur gecombineerd worden. Dit maakt zwart dan ook gelijk weer tijdloos, en zorgt voor een prachtige luxe en strakke uitstraling.

  Een moderne en stijlvolle douchegoot is de vervanger van de ouderwetse douche put! Een douchegoot is efficiënter en onderhoudsvriendelijk. Deze douchegoot is leverbaar in diverse maten en bevat een flens. Hierdoor kunt u de goot makkelijker en netter installeren. Een douchegoot met flens is ideaal om te verwerken in een tegelvloer. De tegels vallen op de flens en sluiten zo naadloos aan op de douchegoot.

  De douchegoot is voorzien van een prachtig zwart rooster. De douchegoot heeft een donkere uitvoering en maakt het verschil in uw badkamer. Het rooster valt op in uw douchecabine en in combinatie met andere zwarte details maakt u het plaatje af. Het rooster is in meerdere maten leverbaar en slechts 7 centimeter breed. 

  Het voordeel van een douchegoot is dat u het sifon eruit kan halen om schoon te maken. Met het haarfilter kunt u de goot nog schoner houden en u voorkomt hiermee verstopping. De sifon is slechts 6.7cm diep (geïntegreerd).

  Let op! Bij het installeren van dit product is de zwarte afwerking erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait.  To Top