RVS douchegoot met flens

  Desc

  11 Items

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  11 Items

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  RVS douchegoot met flens

  Douchegoot met vloerflens

  Een flens zorgt voor een betere waterafdichting van de douchegoot. Het is een platte rand die aan de buitenkant van de douchegoot is gevestigd. Een douchegoot met vloerflens heeft als nadeel dat er sprake kan zijn van een verhoging. Dit komt door de bevestigingsmaterialen die aan de muur of de vloer moeten worden aangebracht. Zolang de douchegoot met vloerflens over stelpoten beschikt, is dit nadeel niet van toepassing. Met stelpoten kun je namelijk de hoogte van de douchegoot beter instellen. Stelpoten zijn steeds vaker te vinden bij een douchegoot met een vloerflens.

  Douchegoten

  Elke badkamer met een douche heeft een afvoer nodig, of het nu een putje of een douchegoot is. De douchegoten zijn ervoor gemaakt om het water goed af te voeren maar ook een mooi en strak uiterlijk aan uw douche te geven.

  Douchegoot van RVS

  Alle doucheputjes en douchegoten zijn gemaakt van RVS hier door blijven ze lang goed en erg mooi. De doucheroosters en doucheputjes zijn makkelijk te monteren en behouden het strakke uiterlijk van uw douche.

  Koop uw douchegoot bij Hornbad

  Waarom u nu bij Hornbad een douchegoot moet kopen? Niet alleen omdat wij de beste prijs hebben; u kunt hier zowel online als bij onze vestigingen naast het kopen van een douchegoot ook terecht voor tegels en bijvoorbeeld wastafelkranen. Wij hebben een compleet assortiment voor erg aantrekkelijke prijzen!


  To Top