Accessoires

Desc

Items 1-12 van 198

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-12 van 198

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Accessoires

 

Toilet accessoires 

De accessoires voor het toilet zijn niet alleen functioneel. Ze geven ook een uitstraling aan uw badkamer. Hornbad heeft stijlvolle en tegelijk functionele toiletaccessoires in haar assortiment. Wat te denken van de toiletrolhouder, toiletborstel of reserve toiletrolhouder. Hornbad heeft deze accessoires van diverse merken als Haceka, Sanistar, Brauer en vele andere. Met name de klassieke Vintage lijn van Haceka is zeer populair. 

Douche accessoires

Douchewissers, glastrekkers of raamwissers, ze hebben vele benamingen. Hornbad heeft een uitgebreid assortiment betaalbare douchewissers. Deze zijn veelal op meerdere manieren te plaatsen. U kunt ze aan het glas bevestigen of in de muur boren. 

Bad accessoires

Op zoek naar een badkussen in een speciale hartvorm? Of een badgiftset? Hornbad heeft leuke maar uiteraard ook functionele assesoires voor uw bad. 

Zeep accessoires

Zeeprekje, zeeppompje, zeepschaaltje, zeeptuimelaar. Al deze onderdelen vindt u ook gewoon bij Hornbad in onze webshop. Kijk snel verder!

Handdoek accessoires

Een heerlijk opgeruimde badkamer? Dan ontkomt u bijna niet aan de handdoekrekjes om uw badhanddoek lekker uit te hangen. Zo kan hij drogen maar het geeft zo ook uw badkamer een opgeruimd gezicht.  

Reinigingsmiddelen

Al die mooie douchecabines en badwanden moeten natuurlijk op een geschikte manier onderhouden worden. Hiervoor dient u gebruik te maken van de juiste schoonmaak en reinigingsmiddelen. Maar ook het onderhoud van bijvoorbeeld hardsteen, daar heeft u ook de juiste middelen voor nodig. Ook deze vind u allemaal bij Hornbad. 

Badkamer TV en Radio

Heerlijk relaxen vanuit uw whirlpool bad en dan naar de tv kijken? Of naar uw favoriete muziek luisteren? Hornbad heeft voor beide een prachtige en veilige oplossing.  Zowel de badkamer televisie als de badkamerradio zijn beide bestand tegen vochtigheid en de dampen van uw badkamer. Op het gebied van badkamerradio en tv werkt Hornbad samen met Aquasound, Aquavision en Evervue.  

Accessoiresets

Al uw accessoires voor zowel uw badkamer als toiletruimte vinden in dezelfde serie? Hornbad heeft diverse complete sets samengesteld waardoor u in 1 klik alle onderdelen nodig heeft. En u profiteerd zo ook nog een van de mooie setprijzen.  

Bevestigingsmaterialen

Materialen nodig om uw wasbak, wastafel of fontein op te hangen? Kijk dan snel hier verder en vindt uw benodigdheden. 

To Top