Over Hornbad in Zoeterwoude-Rijndijk

De goedkoopste sanitairwinkel voor al uw sanitair en badkamerinrichting. 
 
Op zoek naar een nieuwe badkamer? Kijk dan verder op www.hornbad.nl…..
Of u nu op zoek bent naar een klassieke of landelijke badkamer, een strakke en moderne, de goedkoopste of gewoon een functionele badkamer. Bij Hornbad kan dat allemaal! Romantisch, strak, kleurrijk, werkelijk alles is mogelijk. Wilt u alleen uw badkamer renoveren? Wilt u alleen een nieuw meubel? Geen probleem! Hornbad heeft niet alleen een website maar ook een fysieke showroom en is uw goedkoopste sanitairwinkel. U kunt dus online bestellen maar ook in onze showroom proef zitten in dat prachtige bad dat u altijd al wilde kopen.
 
Badkamerinrichting in vele stijlen
Bij Hornbad kunt u terecht voor diverse types en stijlen wat badkamers en sanitair aan gaat. Hierbij valt te denken valt aan de klassieke uitstraling, de moderne uitstraling, zoals een vrijstaand bad maar ook losse onderdelen voor in uw badkamer. Van goedkope stoomcabines tot luxe stoomdouche. Maar ook de luxewhirlpool en de heerlijk verwarmende stoomcabine, prachtige vrijstaande design badenurinoirs, bidets, regendouches, vrijstaand bad, en veel meer. U kunt het allemaal zien in onze showroom en bestellen via onze webshop: hornbad.nl. Wij staan in onze showroom klaar op een enthousiaste manier om u te helpen met het uitzoeken van uw nieuwe wastafelkraandouchedeurbadmeubelnisdeur of wat u ook nodig heeft. Zelfs als u op zoek bent naar een klassiek badmeubel oflandelijke badkamermeubel dan zijn wij uw specialist met bijv. Royal Oak. In onze showroom hebben wij een speciale budget hoek ingericht waar u messcherpe aanbiedingen vindt. Wij voeren merken als; Sanistar, Grohe, HansGrohe, Steinberg, Duravit, Hotbath Dealer, Sanistar, NoCalc® etc. Wij zijn onder andere Dealer van EAGO Duitsland Hotbath, Hipp Design, Wiesbaden Dealer en Royal Oak. Bekijk ook eens onze speciale pagina over stoomcabine kopen. Hornbad is ook specialist op het gebied van buitenspa's, zwemspa's en wellness
 
Complete badkamers
Gaat uw voorkeur uit naar een snel genomen douche? Of kunt u ook heerlijk genieten van een heerlijk warm bad? Geen punt voor Hornbad. Heeft u een kleine badkamer? Hornbad heeft veel ruimte besparende producten in haar assortiment. Denk hierbij aan verkorte toiletpotten, spiegelkasten, Naast de totale nieuwe badkamer, kunt u bij ons ook terecht voor het moderniseren van uw badkamer. Alleen een nieuw toilet, bad, vrijstaand bad of badkamermeubel geeft veelal een totaal andere uitstraling van uw badkamer. Wij staan klaar om u te helpen en met het prachtige totaal assortiment slaagt u altijd bij Hornbad en dat is veelal voordeliger dan u denkt. U vindt onze badkamerzaak, sanitairzaak, sanitairwinkel centraal gelegen in de Randstad, net voor de Rijneke Boulevard te Zoeterwoude, tussen Leiden, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Leiderdorp, Delft, Hoofddorp, Voorschoten, Rotterdam, Amsterdam, Zoeterwoude-Rijndijk, Den Haag en Nootdorp. 

Badkamer en Sanitair op de Rijneke Boulevard

Hornbad is de badkamer en sanitairzaak voor Schiedam, Rotterdam, Leiden, Leiderdorp, Zoetermeer, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Delft. 
To Top