Badkamer TV en radio

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Badkamer TV en radio 

Badkamer TV en radio

Op zoek naar een TV voor in uw badkamer en wilt u dit op een veilige manier doen? Dat kan, want wij hebben een TV in ons assortiment waarbij u zicht geen zorgen hoeft te maken over de damp of condens die bij uw apparaat komt. U kunt dus gerust in een heerlijk warm badgenieten van uw favoriete serie, door uw badkamer TV. Heel handig te bedienen met de eveneens spatwaterdichte afstandbediening. 

Waterdicht... dat is het belangrijkste kenmerk van de badkamer TV die wij in ons assortiment hebben. Het merk dat wij verkopen is van AquaSound Badkamer TV’s. Recent is er nieuwe generatie aan ons assortiment toegevoegd.  Onze leverancier Aquasound heeft een compleet progamma aan water en vocht bestendige TV’s. Deze zijn niet alleen geschikt voor uw badkamer maar uiteraard ook voor uw tuin of boot. De TV zijn ook te gebruiken bij uw ligbad, zwembad en handig te installeren. Er zijn zowel inbouw als opbouw modellen beschikbaar. Uieraard zijn de modellen  100% waterdicht. Heel recent is het de 22” badkamer TV model (opbouw/inbouw TV). 
Deze badkamerTV heeft een CI-slot wat als mogelijkheid biedt om een KPN Digitenne kaart te kunnen lezen. Achterin uw tuin TV kijken? Dat lukt met het TV assortiment van Hornbad. Naast badkamer TV’s levert Hornbad ook Badkamer radio. Dit zijn complete setten Wipod genaamd. Deze setten zijn compleet, met boxen, versterker etc. 

Naast de badkamerradio’s en TV van het merk Aquasound levert Hornbad nu ook de Bluetooth Keuken radio’s van dit merk.

To Top