Douchegoot

Desc

Items 1-12 van 15

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
  1. RVS lage douchegoot met flens Sanistar 110x7
    RVS lage douchegoot met flens Sanistar 110x7
    Speciale prijs € 179,00 Normale prijs € 229,00
Desc

Items 1-12 van 15

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Douchegoten

Een douchegoot is de ideale oplossing voor het afvoeren van water bij een inloopdouche. De laatste jaren zien we steeds vaker dat er in een badkamer gekozen wordt voor een inloopdouche. De douchegoot is hierbij een accessoire die u moet aanschaffen voor de afvoer van het water. U plaatst deze in uw tegelvloer. In onze webwinkel vindt u een groot assortiment met verschillende soorten douchegoten. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een strakke RVS douchegoot. Of voor een tegeldouchegoot waarbij uw tegelvloer overloopt in de goot. Er wordt bovenop de goot een tegel geplaatst, zodat de douchegoot niet meer opzichtig aanwezig is. 

Douchedrain voor de afvoer van het water

Een douchegoot wordt ook wel een douchedrain genoemd. De drain zorgt ervoor dat het water op een natuurlijke manier wordt opgevangen en afgevoerd. Als u een inloopdouche maakt zorgt u ervoor dat de douchevloer wegloopt richting de drain. Door de vloer onder een hellingshoek te leggen loopt het water de drain in. U wilt tenslotte niet dat het water uw badkamer inloopt. U heeft zo niet in de rest van de badkamer last van het water uit uw inloopdouche. De douchedrain kan netjes in uw tegenvloer weggewerkt worden en wordt zo één met uw inloopdouche. 

Douchegoot bestellen in onze shop

Heeft u een douchegoot nodig voor uw badkamer? In ons assortiment kan u online een douchegoot bestellen. U kan hierbij kiezen uit de beste merken voor uw badkamer. Uiteraard zijn de douchedrains van een hoge kwaliteit en kan u eenvoudig het water in uw inloopdouche laten afvoeren. U kunt een douchegoot bestellen vanaf 50 cm tot 80 cm. Het formaat is afhankelijk van uw inloopdouche en het formaat van uw douchekop. Bij een XL regenstortdouche is uiteraard een grotere douchegoot noodzakelijk. U weet zo zeker dat al het water wordt opgevangen en afgevoerd.

Douchegoot kopen voor uw badkamer

Heeft u geen flauw idee wat voor een douchegoot u het beste kan kopen? Hornbad helpt u graag bij een douchegoot kopen. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring in de sanitair branche kunnen wij u uitstekend helpen bij het uitzoeken van een douchegoot. We houden hierbij rekening met het ontwerp van uw inloopdouche en de afmetingen van uw douchekop. 

Douchewand inloopdouche bij uw douchegoot bestellen

De afmetingen van uw nieuwe douchewand inloopdouche zijn vooraf belangrijk om te weten bij uw douchegoot. U wilt tenslotte wel dat de goot binnen de wanden van uw inloopdouche blijft. U kunt in onze webshop niet alleen terecht voor een nieuwe douchegoot. Het is ook mogelijk om een douchewand inloopdouche te bestellen. In ons assortiment verkopen we diverse wanden gemaakt van veiligheidsglas. De wanden zorgen ervoor dat het water binnen uw inloopdouche blijft en in uw douchedrain terecht komt. 

Douchewand schuifdeur om ruimte te besparen

Wilt u ruimte besparen in uw kleine badkamer? Dan kunt u kiezen voor een douchewand schuifdeur. U bespaart ruimte doordat u de deur niet hoeft open te draaien. In plaats van de deur naar buiten te draaien schuift u deze aan de kant. Er blijft zo loopruimte in de badkamer. Handig als bijvoorbeeld de kinderen onder de douche staan en u zelf aan het tandenpoetsen bent. Bij een douchewand schuifdeur is het wel verstandig om te kiezen voor glas. Glas zorgt ervoor dat uw badkamer optisch groter lijkt. De schuifdeur wordt ook nog eens gemaakt van extra dik veiligheidsglas, waardoor deze veilig in gebruik is. U hoeft dus niet bang te zijn dat de kinderen de deur te hard dicht schuiven. 

Goedkope douchewand bestellen

U heeft een prachtige inloopdouche, maar in de praktijk ligt het water echt overal. Ondanks de douchegoot verliest u veel water via de zijkant van uw douche. De oplossing op maat is om een goedkope douchewand in uw badkamer te installeren. Met een douchewand houdt u het water tegen en zorgt u ervoor dat het netjes in de drain loopt. U hoeft zo niet iedere keer na het douchen de badkamer te dweilen. Bent u benieuwd welke goedkope douchewand het beste bij uw badkamer past? Wij helpen u graag met een vakkundig advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen over uw nieuwe douchewand.

To Top