Douchewand

  Desc

  Items 1-12 van 15

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  Items 1-12 van 15

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Douchewand

  Een douchewand kan in de badkamer geplaatst worden om opspattend water tegen te houden. Bij een inloopdouche zijn er geen standaard wanden zoals bij een douchecabine. Hierdoor kan er water buiten het douchegedeelte terecht komen en worden uw meubels en handdoeken nat. Om te voorkomen dat de badkamer een groot waterballet wordt, kunt u een glazen douchewand plaatsen. Met glas lijkt uw badkamer optisch groter, maar blijft het water binnen de aangewezen doucheruimte. U kunt douchewanden in verschillende afmetingen bestellen en zo uw eigen inloopdouche afschermen tijdens het douchen. 

  Glazen douchewand voor extra ruimte

  Als u een vrij kleine badkamer heeft, dan kan een inloopdouche de oplossing zijn. Maar u moet dan geen massieve muren rond uw doucheruimte plaatsen. U kan namelijk niet door de muren heenkijken, waardoor de badkamer extra klein oogt. Een glazen douchewand kan zorgt voor optisch gezien extra ruimte. Hierbij kan u in ons assortiment kiezen uit verschillende soorten glas. Wilt u niet dat uw lichaam volledig te zien is onder de douche? Dan kan u kiezen voor privacy glas of matglas. Voor een extra chic effect hebben we zelfs rookglas in ons assortiment. Dit staat perfect in de moderne badkamer. 

  Douchewand gemaakt uit veiligheidsglas

  U hoeft niet bang te zijn dat uw douchewand breekt door een ongelukje. Onze douchewanden zijn standaard gemaakt uit veiligheidsglas. Veiligheidsglas is ongeveer 5x zo sterk als gewoon glas. Dit betekent dat de ruit niet zo snel breekt. Mocht er toch iets geks gebeuren, waardoor de ruit breekt dan zal het glas niet snel versplinteren. Dit maakt het minder gevaarlijk als u naakt een ruit breekt tijdens het douchen. Dit is meteen de reden waarom onze ruiten standaard in veiligheidsglas geleverd worden. 

  NANO coating zorgt voor een beschermende laag op het glas

  Een douchewand van glas klinkt als de perfecte oplossing om uw inloopdouche van een wand te voorzien. Het enige nadeel waar u tegenop kijkt is het onderhoud. U heeft geen zin om elke dag de ruiten te zemen. Voorheen was een douchewand van glas een groot nadeel. Ondanks het optische voordeel bleven er zeepresten en kalkresten aan kleven. U kon dagelijks na het douchen de complete cabine schoonmaken. Gelukkig is er een oplossing en dit is glas met een NANO coating. De coating beschermt het glas tegen zeepresten en kalkaanslag. Het is tevens bacterie- en schimmelwerend en bestand tegen water. In het assortiment van Hornbad verkopen we douchewanden met een NANO coating

  Kiezen uit verschillende designs

  Een douchewand voor uw inloopdouche is bij Hornbad te bestellen in verschillende designs. U kunt bijvoorbeeld voor een industriële stijl kiezen met zwarte profielen. Of een naadloos glazenplaat waarbij er geen randen te zien zijn. Het is afhankelijk van de stijl die u zoekt voor uw badkamer welke wand er het beste bij past. Door voor helder glas te kiezen lijkt uw badkamer een stuk groter. Hou hier rekening mee bij het uitzoeken van een glazen wand. Vindt u het echt lastig om een keuze te maken? Wij kunnen u eventueel adviseren bij het uitzoeken van een design. Neem gerust contact met ons op om uw vragen voor te leggen. Weet u helemaal nog niet wat voor douche u wilt? Wij kunnen u adviseren over ons brede assortiment inloopdouches, stoomcabines, baden

  Douchewand aanbieding

  Bent u niet van plan om veel geld uit te geven aan een glazen douchewand? Bij Hornbad betaalt u nooit teveel voor uw nieuwe badkamer. We hebben altijd scherpe prijzen en vanaf € 260 kunt u al een douchewand bestellen. U bestelt alles eenvoudig online en we bezorgen uw bestelling netjes bij u thuis. Eventueel kunt u profiteren van een aanbieding met een complete douchecabine. U bent zo extra voordelig uit met de materialen van uw badkamer.  

  Douchewand kopen via het internet

  Al ruim 10 jaar zijn we een begrip in de regio Zoeterwoude voor al uw badkamer spullen. U kunt bij ons online een douchewand kopen of in onze eigen showroom. In de showroom kunnen we u de verschillende modellen laten zien en u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. We kunnen zelfs een 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor uw nieuwe douchewand. 

  To Top