Installatie

  Desc

  6 Items

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  6 Items

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Wilt u uw gesloten douchecabine of stoom douche cabine laten plaatsen?


  Dat kan bij Hornbad. Alle gesloten douchecabines, stoomdouchecabines, whirlpool baden met stoom kunnen geplaatst worden. 

  Stoomcabine is dit jaar de trend op sanitair gebied

  Stoomcabines maken een buitengewoon indruk in uw badkamer. Een badkamer is de ruimte waar duidelijk gemaakt wordt, hoe men het liefst leeft. Wilt u bijvoorbeeld dat uw badkamer de plaats is om te relaxen, oriënteer u dan op onze webshop eens op stoomcabines.

  Welness producten zijn dit jaar de trend op sanitair gebied. Onze stoomcabines bieden een combinatie van stoomsauna en douchen ineen, terwijl deze niet meer ruimte in beslag nemen dan een gewone douchecabine. Stoomcabines passen dus makkelijk in de wat kleinere badkamer.

  Bovendien hebben stoomcabines naast het stomen, ook andere voordelen. U kunt uw eigen muziek afspelen met de mp3-aansluiting in de stoomcabine. Ook beschikken een aantal van onze stoomcabines een voetmassage en jets die uw lichaam masseren tijdens het douchen.

  Stoomcabines hebben een positieve invloed op het lichaam

  Naast de luxe van een stoomcabine, heeft een stoomcabine ook een aantal lichamelijke, positieve aspecten. Stoom heeft een positieve invloed op het lichaam. U voelt zich beter na een uurtje stomen. Het verlicht ook de spanning in spieren en gewrichten.

  Daarnaast reinigt een stoomcabine de huid en zuivert de poriën van het lichaam. Door de hete damp worden de luchtwegen vrijgemaakt en zult u zich opgelucht voelen. Stomen heeft dus een toegevoegde waarde als het gaat om innerlijke reiniging, maar ook voor de uiterlijke verzorging.

  Met een stoomcabine zorgt u ervoor dat uw badkamer er luxer en stijlvoller uitziet, maar belangrijker nog: u kunt thuis heerlijk genieten van een stoomsauna wanneer het u uitkomt. Koop daarom uw stoomcabine bij Hornbad. Een stoomcabine bestellen kan eenvoudig via de webshop. 

  To Top