Spiegels

Desc

Items 1-12 van 197

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-12 van 197

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Spiegelkasten, spiegel met verlichting, spiegelverwarming en opbouw spiegel verlichting

Spiegelkasten

Bent u op zoek naar een spiegelkast voor in de badkamer? Dan kunnen wij ons voorstellen; een spiegel kast heeft namelijk vele voordelen. Het grootste voordeel van een spiegelkast is een opgeruimde badkamer. Alle kleine spulletjes kunt u overzichtelijk opbergen. Een spiegelkast wordt ook wel eens een medicijnkastje genoemd. De meeste spiegelkasten zijn voor zien van deuren. Hornbad heeft ook de zogenaamde double face spiegelkasten, hierbij heeft u niet alleen aan de binnen kant een spiegel, maar ook aan de binnenkant van de deurtjes. Zodoende kunt u ook zien of uw haar aan de achterkant goed zit. Hornbad heeft een uitgebreid en voordelig assortiment aan spiegelkasten en spiegelkastjes.

Spiegel met verlichting

De spiegel met verlichting voor in uw badkamer heeft een enorme vlucht genomen en is een enorm populair item bij Hornbad. Bent u op zoek naar een spiegel met verlichting? Kom dan ook zeker even langs in onze showroom, hier hebben wij tal van spiegels met geïntegreerde verlichting hangen. Zo kunt u de verschillende spiegels goed vergelijken en is uw keuze snel gemaakt. De spiegel en verlichting is maar al te vaak een ondergeschoven kindje. Terwijl dat uw badkamer juist die extra uitstraling geeft die u zelf wilt. De spiegel met geïntegreerde verlichting is strak vormgegeven, makkelijk schoon te maken en bij Hornbad gewoon betaalbaar. De spiegels met verlichting zijn diverse varianten leverbaar; namelijk een standaard spiegel met verlichting, een spiegel met verlichting en LCD klok, een spiegel met verlichting en klok en radio, spiegel met een verlichtingsbalk rondom. Kortom te veel om op te noemen en de aanbeveling om bij ons in de showroom langs te komen om het zelf te zien.

Spiegelverwarming

Dan heeft u een prachtige en mooie spiegel met verlichting en dan beslaat hij nog door de stoom en condens in uw badkamer. De perfect op lossing is de spiegel verwarming. Met behulp van deze simpele oplossing heeft u geen last meer van aanslag en kunt u altijd helder in uw spiegel kijken.

Spiegelverlichting

De spiegels met geïntegreerde verlichting zijn strakke en moderne spiegels. Bent u op zoek naar een klassiekere vorm van verlichting? Dat is mogelijk met de opbouw spiegel verlichting van Hornbad. Verkrijgbaar in vele maten en vormen. Uiteraard ontbreken hier ook niet de LED verlichtingen waarmee u veel energie kunt besparen en u uw lampje nooit meer hoeft te vervangen.

To Top