Baden

Desc

Items 1-12 van 378

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-12 van 378

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Baden, vrijstaande baden, massieve design baden en whirlpool baden

Inbouw ligbaden

De ligbaden van Hornbad zijn gemaakt van duurzame en sterke materialen welke allemaal zijn afgewerkt met glasvezel. Hornbad heeft een ruim assortiment met ligbaden in vele maatvoeringen en vormen. De ligbaden worden standaard geleverd met een potenset. De gaten voor de afvoer en overloop zijn standaard. Van ieder merk, Viega, Hansa, Sanistar kan daar dus een overloopcombinatie op het ligbad geplaatst worden. De ligbaden zijn in verschillende opstellingen en functies mogelijk, een ligbad voor een hoekopstelling, een groot ligbad of een zogenaamd afgeschuind ligbad. Deze laatste is met name in de kleinere badkamer veelal een uitkomst. Al de ligbaden kunnen bij Hornbad worden uitgerust met een whirlpool systeem. De ligbaden zijn goed geschikt om in te bouwen en te betegelen met tegels van uw smaak.

Vrijstaande baden

Hornbad heeft een groot assortiment op het gebied van vrijstaande baden. De benaming spreekt voor zicht, het bad staat helemaal vrij en op zichzelf. Een vrijstaand bad staat op een frame met verstelbare poten en wordt veelal geleverd inclusief de afvoer en overloop combinatie. Omdat een vrijstaand bad aan alle kanten vrijstaand is het van belang dat hij mooi en strak is afgewerkt. De vrijstaande baden van Hornbad zijn allemaal van binnen en buiten met de hand gepolijst en is dus geheel naadloos. De baden zijn gemaakt van dubbelwandig acryl en verstevigd met glasvezels. Wilt u een design badkamer? Dan is een vrijstaand bad van Hornbad een must. Een vrijstaand bad zorgt voor een warme en klassieke uitstraling, echter bij Hornbad blijft sanitair altijd betaalbaar. Heerlijk baden in uw vrijstaand bad van Hornbad.

Vrijstaande baden in mat wit

Dit is het vrijstaande bad in de trend kleur van dit jaar. Super mooi en warm van aanzien. 

Half vrijstaande baden

Half vrijstaand bad geeft uw badkamer meer lucht en ruimte en toch die ene warme uitstraling van wanneer u een vrijstaand bad plaatst. 

Solid Surface baden

Een massief design bad is een vrijstaand bad dat gemaakt is van Solid Surface. Hieraan worden vele benamingen gegeven zoals Corian, Corestone en Mineraal marmer. Door de eigenschappen van deze materialen kan een massief vrijstaand bad zeer strak worden vorm gegeven. De baden zijn altijd een stuk strakker dan de acryl vrijstaande baden. Massieve design baden hebben de uitstraling van steen, en is een klasse apart. Echter, door het lagere gewicht van de massieve design baden is het mogelijk om ze te plaatsen in iedere badkamer. Daarentegen zijn stenen baden veelal een onmogelijke opgave om die op een eerste verdieping te krijgen. Bijkomende pluspunten van de massieve vrijstaande baden is dat ze goed warmte isolerend en slijtvast.

Whirlpool baden

Hornbad Zoeterwoude-Rijndijk levert verschillende soorten whirlpool baden, jacuzzi´s, bubbelbaden in een groot verscheidenheid aan maten en modellen. Binnen de whirlpools leveren we zogenaamde kant-en-klare whirlpools voorzien van alle denkbare functies t/m radio aan toe. Deze whirlpoolbaden zijn plug-and-play en kunnen geheel standalone geplaatst worden. Een andere groep whirlpools wordt voor de klant speciaal gemaakt, op de specifieke wensen van de klant. Deze baden zijn in te bouwen of te bestellen met extra schotten zodat deze ook standalone neer gezet kunnen worden. Voor deze baden werkt Hornbad samen met de grootste whirlpool baden bouwer van Nederland. Mede hierdoor kunnen we leuke prijzen bieden en bovendien een bad naar keuze binnen 2 weken leveren. Het Nederlandse fabricaat staat voor mooie modellen met zeer goede en betrouwbare water- en waterluchtsystemen. Hornbad heeft hier zo veel vertrouwen in, dat er garantie kan worden bij geleverd van tot wel 5 jaar!

To Top