Radiatoren

Desc

Items 1-12 van 27

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-12 van 27

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Design radiatoren, vloerverwarming en elektrische radiatoren


Design radiatoren

Bent u op zoek naar een design radiator voor uw badkamer of woonkamer? Hornbad te Zoeterwoude-Rijndijk heeft een groot assortiment op het gebied van design radiatoren. Het assortiment begint bij de standaard radiatoren voor in de badkamer tot de meest exclusieve voor in de woonkamer of zelfs ook voor in de badkamer. Wat voor beide, dus zowel de standaard design radiatoren als de exclusieve design radiatoren geldt is dat ze uiterst betaalbaar zijn. Tegenover deze betaalbaarheid staat uiteraard een goede kwaliteit zoals u van Hornbad gewent bent. De minimale garantie termijn die u dan ook zult vinden is vanaf 5 jaar. Zelfs de goedkoopste badkamer design radiatoren zijn een aanwinst voor uw woning. Uiteraard kunnen de design radiators geheel compleet gemaakt worden met aansluitset en thermostaatknop. Kortom voor uw badkamer radiator kijk en bestel online op hornbad.nl of kom langs in onze ruime showroom waar wij een groot aantal radiatoren hebben tentoongesteld.

Vloerverwarming

Voor goede vloerverwarming en warme voeten gaat u naar Hornbad te Zoeterwoude-Rijndijk. Wilt u niet teveel betalen voor een toch kwalitatief goede vloerverwarming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alom is bekend dat vloerverwarming in zowel uw badkamer als in uw woonkamer zorgt voor comfort en een heerlijke gelijkmatige verwarming. Bovendien is vloerverwarming van Magnum of Warmup de meest energiezuinig in zijn klasse. Vloerverwarming is door de jaren heen door het grote publiek ook omhelst en wordt in nieuwbouw bijna standaard toegepast.

Elektrische radiatoren

Of u nu op zoek bent naar een paneelradiator, badkamerradiator, horizontale radiator, de meest exclusieve, verticale radiator of zelfs elektrische radiator. Hornbad kan het u allemaal aanbieden. Elektrische radiatoren staan voor eenvoud, design en makkelijk te installeren. Luxe elektrische design radiatoren levert Hornbad in diverse stijlen en maatvoeringen. U wilt nu echt een design radiator in uw badkamer, maar u heeft geen zin om al die leidingen te verleggen of in te vrezen. 

To Top